GRAND RAVZA HOTEL MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR

EKONOMİ 17.10.2016 - 18:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3029+ kez okundu.
 

GRAND RAVZA HOTEL MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) desteğiyle Giresun'un Piraziz ilçesinde açılan Grand Ravza Hotel'de otel sahibi Hamit Karaoğlanoğlu tarafından basına kahvaltılı toplantı düzenlendi.
Grand Ravza Hotel'i basın mensupları aracılığı ile kamuoyuna tanıtan işadamı Hamit Karaoğlanoğlu, bir kısmı TKDK tarafından çoğunluğu ise kendileri tarafından karşılanan otelin bölgede ilk ve tek olduğunu söyledi.İlerleyen günlerde otelin resmi açılışını yapacaklarını aktaran Karaoğlanoğlu, "Bölgemize böyle lüks bir yatırımı kazandırmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. TKDK'dan aldığımız hibe üst limit olan 500 bin Euro'nun yüzde 50'sidir. Bir projemiz yaklaşık olarak 5 milyon TL'yi buldu. Gerçekten muazzam derecede önemli ve maddi değeri yüksek bir yatırım yaptık. Bölgemize gelen misafirlerinizi ve bölgemize gelen turist kafilelerini ağırlayabileceğiniz otelimizde Fitness Center, Türk Hamamı, Sauna ve bölgenin tek kapalı havuzu bulunuyor. Organize Sanayi Bölgesine ve Ordu Giresun Havaalanına çok yakın bir konumdayız. Dolayısı ile otelimizin ulaşım kolaylığı da ayrı bir özelliğidir. Otelimiz bünyesinde bulunan Fitness Center, Türk Hamamı, Sauna ve bölgenin tek kapalı havuzu dışarıdan gelecek olan müşterilerimize de hizmet sunacak. Böylece Giresun ve bölge halkının hizmetine böyle bir yatırımı yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz" dedi.4 yıldızlı otelin 150 kişilik toplantı salonunun da bulunduğunu kaydeden Karaoğlanoğlu, açık hava düğün salonu ile bölge halkına hizmet vereceklerini de sözlerine ekledi. 
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) desteğiyle Giresun'un Piraziz ilçesinde açılan Grand Ravza Hotel'de otel sahibi Hamit Karaoğlanoğlu tarafından basına kahvaltılı toplantı düzenlendi.
Grand Ravza Hotel'i basın mensupları aracılığı ile kamuoyuna tanıtan işadamı Hamit Karaoğlanoğlu, bir kısmı TKDK tarafından çoğunluğu ise kendileri tarafından karşılanan otelin bölgede ilk ve tek olduğunu söyledi.
İlerleyen günlerde otelin resmi açılışını yapacaklarını aktaran Karaoğlanoğlu, "Bölgemize böyle lüks bir yatırımı kazandırmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. TKDK'dan aldığımız hibe üst limit olan 500 bin Euro'nun yüzde 50'sidir. Bir projemiz yaklaşık olarak 5 milyon TL'yi buldu. Gerçekten muazzam derecede önemli ve maddi değeri yüksek bir yatırım yaptık. Bölgemize gelen misafirlerinizi ve bölgemize gelen turist kafilelerini ağırlayabileceğiniz otelimizde Fitness Center, Türk Hamamı, Sauna ve bölgenin tek kapalı havuzu bulunuyor. Organize Sanayi Bölgesine ve Ordu Giresun Havaalanına çok yakın bir konumdayız. Dolayısı ile otelimizin ulaşım kolaylığı da ayrı bir özelliğidir. Otelimiz bünyesinde bulunan Fitness Center, Türk Hamamı, Sauna ve bölgenin tek kapalı havuzu dışarıdan gelecek olan müşterilerimize de hizmet sunacak. Böylece Giresun ve bölge halkının hizmetine böyle bir yatırımı yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz" dedi.
4 yıldızlı otelin 150 kişilik toplantı salonunun da bulunduğunu kaydeden Karaoğlanoğlu, açık hava düğün salonu ile bölge halkına hizmet vereceklerini de sözlerine ekledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.