Giresunspor iç sahada 4'de 4 yapma peşinde!

SPOR 20.10.2016 - 16:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2597+ kez okundu.
 

Giresunspor iç sahada 4'de 4 yapma peşinde!

Bu sezon kendi evinde oynadığı 3 maçı da firesiz geçen Çotanaklar, Bolu'yu da dize getirip 4'te 4 yapmak istiyor.
TFF 1. Lig’de heyecan fırtınası artarak devam ediyor. Bu sezon ligde büyük hedefler peşinde koşan Giresunspor, özellikle iç sahada elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. 2016-17 sezonunda evinde oynadığı üç maçta Balıkesirspor’u 1-0, Manisaspor’u 3-1 ve Ümraniyespor’u da 2-0 yenen Yeşil Beyazlılar, şimdi gözünü Boluspor’a çevirdi. Çotanaklar, Cumartesi akşamı sahasında ağırlayacağı Bolu’yu da taraftar desteğiyle Giresun’dan eli boş gönderip 4’te 4 yapmanın planlarını yapıyor.Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, içeride oynadıkları üç maçı kazandıklarını hatırlatarak, dördüncü karşılaşmayı da galip bitirmek istediklerini söyledi. 'Tek hedefimiz 4’te 4 yapmak' diyen Kaplan, "Oyuncu grubuma her zaman güveniyorum. Bizim oyun anlayışımız birlik, beraberlik, sevgi ve saygı üzerine. Seyircimizin bize verdiği destekle Boluspor maçını kazanıp 14 puana ulaşmayı hedefliyoruz. Kendi evimizde bu sezon oynadığımız üç maçı kazandık, dördüncü maçı da galip bitirerek 4’te 4 yapmanın peşindeyiz" diye konuştu.  
Bu sezon kendi evinde oynadığı 3 maçı da firesiz geçen Çotanaklar, Bolu'yu da dize getirip 4'te 4 yapmak istiyor.
TFF 1. Lig’de heyecan fırtınası artarak devam ediyor. Bu sezon ligde büyük hedefler peşinde koşan Giresunspor, özellikle iç sahada elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. 2016-17 sezonunda evinde oynadığı üç maçta Balıkesirspor’u 1-0, Manisaspor’u 3-1 ve Ümraniyespor’u da 2-0 yenen Yeşil Beyazlılar, şimdi gözünü Boluspor’a çevirdi. Çotanaklar, Cumartesi akşamı sahasında ağırlayacağı Bolu’yu da taraftar desteğiyle Giresun’dan eli boş gönderip 4’te 4 yapmanın planlarını yapıyor.
Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, içeride oynadıkları üç maçı kazandıklarını hatırlatarak, dördüncü karşılaşmayı da galip bitirmek istediklerini söyledi. 'Tek hedefimiz 4’te 4 yapmak' diyen Kaplan, "Oyuncu grubuma her zaman güveniyorum. Bizim oyun anlayışımız birlik, beraberlik, sevgi ve saygı üzerine. Seyircimizin bize verdiği destekle Boluspor maçını kazanıp 14 puana ulaşmayı hedefliyoruz. Kendi evimizde bu sezon oynadığımız üç maçı kazandık, dördüncü maçı da galip bitirerek 4’te 4 yapmanın peşindeyiz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.