MNG Kargo, genç girişimciye emanet

EKONOMİ 20.10.2016 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3579+ kez okundu.
 

MNG Kargo, genç girişimciye emanet

Bulancaklı genç girişimci Cesur Kutlu, MNG Bulancak Şube Acenteliğini aldı.
Bulancak'ın yetiştirdiği gençlerden olan Cesur Kutlu'nun bu başarısı ailesini ve sevenlerini mutlu ederken, Kutlu bundan böyle hemşerilerine hizmet etmekten dolayı memnuniyet duyacağını söyledi. 3 personeli ile birlikte Bulancak'ta kargoların zamanında ve saatinde yapılması için ekip olarak iyi bir çalışma yaptıklarını kaydeden genç girişimci Kutlu, "Bulancak'ta hiç bir kargo acentesi adresten teslim kargo alımı yapmıyor. Biz ekibimizle birlikte kargolarınızı adresinizden alıp, göndereceğiniz adrese gönderiyoruz. Öte yandan yapmış olduğunuz çeşitli kampanyalarla müşterilerimizin hizmeti ayağına götürüyoruz. Şirketimiz bünyesinde gerçekleşen kampanyalarla birlikte baş tacımız olan fındığımız ve gıda ürünlerini yüzde 70' varan indirimlerle taşıyoruz" dedi.Acenta Sahibi Kutlu, son olarak 'Sadece kargolarınızı değil, duygularınızı da taşıyoruz' diyerek hemşerilerine hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Bulancaklı genç girişimci Cesur Kutlu, MNG Bulancak Şube Acenteliğini aldı.
Bulancak'ın yetiştirdiği gençlerden olan Cesur Kutlu'nun bu başarısı ailesini ve sevenlerini mutlu ederken, Kutlu bundan böyle hemşerilerine hizmet etmekten dolayı memnuniyet duyacağını söyledi. 3 personeli ile birlikte Bulancak'ta kargoların zamanında ve saatinde yapılması için ekip olarak iyi bir çalışma yaptıklarını kaydeden genç girişimci Kutlu, "Bulancak'ta hiç bir kargo acentesi adresten teslim kargo alımı yapmıyor. Biz ekibimizle birlikte kargolarınızı adresinizden alıp, göndereceğiniz adrese gönderiyoruz. Öte yandan yapmış olduğunuz çeşitli kampanyalarla müşterilerimizin hizmeti ayağına götürüyoruz. Şirketimiz bünyesinde gerçekleşen kampanyalarla birlikte baş tacımız olan fındığımız ve gıda ürünlerini yüzde 70' varan indirimlerle taşıyoruz" dedi.
Acenta Sahibi Kutlu, son olarak 'Sadece kargolarınızı değil, duygularınızı da taşıyoruz' diyerek hemşerilerine hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.