Vatandaş geleceği göremiyor

SİYASET 20.10.2016 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3326+ kez okundu.
 

Vatandaş geleceği göremiyor

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı Genelde darbe girişimi, özelde de fındıktaki düşük fiyat esnafı zor durumda bıraktı.
 AKP’nin yanlış politikaları sonucu vatandaş kan ağlıyor. Halkımızın yüzü bizim iktidarımızda gülecek. Ülke genelinde olduğu gibi Giresun’da da esnaf zor durumda. Bunun esas nedeni de öncelikli gelir kaynağımın olan fındıktaki fiyat düşüklüğüdür” dedi.Başkan Tığlı, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karaibrahim, Bulancak İlçe Başkanı Reşat ÖZdemir ve partilileriyle birlikte Bulancak’ta pazaryerini gezerek, esnafın sorunlarını dinledi.Esnafın kan ağladığını belirten Tığlı, esnafın zor bir dönemden geçtiği, özellikle de 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminden sonra daha da sorunlu bir halin cereyan ettiği vurgulandı. Esnaf ziyaretine ilişkin bilgi veren CHP İl Başkanı Necati Tığlı, "Her zaman olduğu gibi halkın içinde olmaya, vatandaşımızın sorunlarını dinleyip, çare olmaya devam ediyoruz. İlçelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bulancak’ta yaptığımız ziyaretlerde gördük ki esnaf zor durumda. Kiminle konuşsak morali bozuk. Vatandaşın alım gücü yok ki alışveriş yapsın. Bu yörenin öncelikli geçim kaynağı fındık. Görüyoruz ki fındıkta fiyat düşük. Dolayısıyla da bu durum ekonomimizi derinden sarsıyor. Bir de kuşkusuz 15 Temmuz’da yaşadığımız darbe girişimi sonrasında halkımızda bir moralsizlik ve umutsuzluk oluşmuş. Vatandaş ilerisini göremiyor ve uzun vadeli yatırımlar yapamıyor. Bu da piyasayı olumsuz etkiliyor. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza da ifade ettiğimiz gibi; bu ülke CHP’nin iktidarında normalleşecek ve halkımızın yüzü bizim iktidarımızda gülecektir. 14 yıldır hükümet eden AKP’nin ülkemizi getirdiği nokta vahimdir. İnanıyoruz ki yapılacak ilk seçimde bu halk, halkın partisi olan CHP’yi iktidara taşıyacak, huzura kavuşacaktır" diye konuştu.  
CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı Genelde darbe girişimi, özelde de fındıktaki düşük fiyat esnafı zor durumda bıraktı.
 AKP’nin yanlış politikaları sonucu vatandaş kan ağlıyor. Halkımızın yüzü bizim iktidarımızda gülecek. Ülke genelinde olduğu gibi Giresun’da da esnaf zor durumda. Bunun esas nedeni de öncelikli gelir kaynağımın olan fındıktaki fiyat düşüklüğüdür” dedi.
Başkan Tığlı, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karaibrahim, Bulancak İlçe Başkanı Reşat ÖZdemir ve partilileriyle birlikte Bulancak’ta pazaryerini gezerek, esnafın sorunlarını dinledi.
Esnafın kan ağladığını belirten Tığlı, esnafın zor bir dönemden geçtiği, özellikle de 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminden sonra daha da sorunlu bir halin cereyan ettiği vurgulandı. Esnaf ziyaretine ilişkin bilgi veren CHP İl Başkanı Necati Tığlı, "Her zaman olduğu gibi halkın içinde olmaya, vatandaşımızın sorunlarını dinleyip, çare olmaya devam ediyoruz. İlçelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bulancak’ta yaptığımız ziyaretlerde gördük ki esnaf zor durumda. Kiminle konuşsak morali bozuk. Vatandaşın alım gücü yok ki alışveriş yapsın. Bu yörenin öncelikli geçim kaynağı fındık. Görüyoruz ki fındıkta fiyat düşük. Dolayısıyla da bu durum ekonomimizi derinden sarsıyor. Bir de kuşkusuz 15 Temmuz’da yaşadığımız darbe girişimi sonrasında halkımızda bir moralsizlik ve umutsuzluk oluşmuş. Vatandaş ilerisini göremiyor ve uzun vadeli yatırımlar yapamıyor. Bu da piyasayı olumsuz etkiliyor. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza da ifade ettiğimiz gibi; bu ülke CHP’nin iktidarında normalleşecek ve halkımızın yüzü bizim iktidarımızda gülecektir. 14 yıldır hükümet eden AKP’nin ülkemizi getirdiği nokta vahimdir. İnanıyoruz ki yapılacak ilk seçimde bu halk, halkın partisi olan CHP’yi iktidara taşıyacak, huzura kavuşacaktır" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.