Yeşilgiresun Belediyespor ilk yenilgisini Fener'den aldı

SPOR 24.10.2016 - 17:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3214+ kez okundu.
 

Yeşilgiresun Belediyespor ilk yenilgisini Fener'den aldı

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Yeşilgiresun Belediyespor,...
...kendi sahasında Fenerbahçe’ye 71-62 mağlup oldu. Bu sonuçla Yeşilgiresun Belediyespor üçüncü maçında ilk yenilgisini almış oldu. Maça her iki takım da skor anlamında tutuk başladı ve ilk çeyrek 18-18 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyreğin ilk iki dakikasında her iki takım da sayı üretemedi. Ancak Fenerbahçe'de Bogdan Bogdanovic maçta sorumluluk alarak Fenerbahçe adına bu dakikalarda etkili olan isim oldu ve Fenerbahçe devreye bir sayı farkla 38-37 önde girdi. 3. çeyrekte birazda olsa daha üstün görünen takım Fenerbahçe'ydi. İkinci yarıya Antic’in üçlüğüyle başlayan Fenerbahçe, Melih'in serbest atışlardan bulduğu sayılarla 37-42 öne geçti. Ancak Yeşilgiresun Belediyespor maçı bırakmadı ve farkı üç sayıya kadar indirdi. Üçüncü periyodu Fenerbahçe 48-54 ile önde tamamladı. Son çeyreğe 6-0'lık seriyle başlayan Fenerbahçe, farkı çift haneli sayılara çıkardı ve skoru 48-60'a çıkardı. Bundan sonra maçtaki üstünlüğünü rakibine kaptırmayan Fenerbahçe, maçı 72-61 kazandı. Fenerbahçe'de Nunnally 14, Bogdanovic 13, Antic 11 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.   61 - 72  
Spor Toto Basketbol Ligi'nde Yeşilgiresun Belediyespor,...
...kendi sahasında Fenerbahçe’ye 71-62 mağlup oldu. Bu sonuçla Yeşilgiresun Belediyespor üçüncü maçında ilk yenilgisini almış oldu. Maça her iki takım da skor anlamında tutuk başladı ve ilk çeyrek 18-18 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyreğin ilk iki dakikasında her iki takım da sayı üretemedi. Ancak Fenerbahçe'de Bogdan Bogdanovic maçta sorumluluk alarak Fenerbahçe adına bu dakikalarda etkili olan isim oldu ve Fenerbahçe devreye bir sayı farkla 38-37 önde girdi. 3. çeyrekte birazda olsa daha üstün görünen takım Fenerbahçe'ydi. İkinci yarıya Antic’in üçlüğüyle başlayan Fenerbahçe, Melih'in serbest atışlardan bulduğu sayılarla 37-42 öne geçti. Ancak Yeşilgiresun Belediyespor maçı bırakmadı ve farkı üç sayıya kadar indirdi. Üçüncü periyodu Fenerbahçe 48-54 ile önde tamamladı. Son çeyreğe 6-0'lık seriyle başlayan Fenerbahçe, farkı çift haneli sayılara çıkardı ve skoru 48-60'a çıkardı. Bundan sonra maçtaki üstünlüğünü rakibine kaptırmayan Fenerbahçe, maçı 72-61 kazandı. Fenerbahçe'de Nunnally 14, Bogdanovic 13, Antic 11 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

 

61 - 72

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.