BİMDER'den muhteşem konferans

GÜNDEM 24.11.2016 - 15:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2978+ kez okundu.
 

BİMDER'den muhteşem konferans

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Sevenleri derneği tarafından Bulancak Teknik ve Meslek lisesi salonun da konferans organizasyonu gerçekleştirdi.
Konuşmacı olarak  1981-1985 yılları arasında Bulancak'ta vaizlik görevi yapan sonra sırasıyla Ordu Akkuş, Samsun Asarcık, Giresun Doğankent, Burdur Bucak ve 2001 yılında  Ordu Çaybaşı'n dan emekli olan  İlahiyatçı emekli müftü İsmail Şen katıldı. Şen, Konferansa katılan katılımcılara İslam da Tebliğ konulu konferansı  verdi.Kuranı kerim tilaveti ile başlayan konferans BİMDER Başkanı Yüksel Yıldız'ın konuşması ile devam etti. Yıldız konuşmasında uzaktan ve yakından konferansa katılıp vakit ayıran herkese teşekkür ederken katılımcıların yüzünde tebessüm ettiren  eski bir anısını paylaşarak konuşmasını sonlandırdı.Başkan Yıldız'ın konuşması sonrası İlahiyatçı emekli müftü İsmail Şen Peygamber efendimizin hayatını, İslam'da sabır, cennete gitmenin yolları, namaz kılmanın önemi, İslam'da güzel ahlak, İslam'da tebliği  konularını kuranı kerimden ayetler peygamber efendimizin hayatından örnekler ve hadisler vererek açıkladı.Konferansa Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, bölgenin kanat önderlerinden Nuri Genç hoca çok sayıda STK başkanları, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Konferans sonrası BİMDER Derneği tarafından  Konuşmacı İsmail Şen'e günün anlam ve önemine dair plaket takdimi yapıldı.     
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Sevenleri derneği tarafından Bulancak Teknik ve Meslek lisesi salonun da konferans organizasyonu gerçekleştirdi.
Konuşmacı olarak  1981-1985 yılları arasında Bulancak'ta vaizlik görevi yapan sonra sırasıyla Ordu Akkuş, Samsun Asarcık, Giresun Doğankent, Burdur Bucak ve 2001 yılında  Ordu Çaybaşı'n dan emekli olan  İlahiyatçı emekli müftü İsmail Şen katıldı. Şen, Konferansa katılan katılımcılara İslam da Tebliğ konulu konferansı  verdi.
Kuranı kerim tilaveti ile başlayan konferans BİMDER Başkanı Yüksel Yıldız'ın konuşması ile devam etti. Yıldız konuşmasında uzaktan ve yakından konferansa katılıp vakit ayıran herkese teşekkür ederken katılımcıların yüzünde tebessüm ettiren  eski bir anısını paylaşarak konuşmasını sonlandırdı.
Başkan Yıldız'ın konuşması sonrası İlahiyatçı emekli müftü İsmail Şen Peygamber efendimizin hayatını, İslam'da sabır, cennete gitmenin yolları, namaz kılmanın önemi, İslam'da güzel ahlak, İslam'da tebliği  konularını kuranı kerimden ayetler peygamber efendimizin hayatından örnekler ve hadisler vererek açıkladı.
Konferansa Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, bölgenin kanat önderlerinden Nuri Genç hoca çok sayıda STK başkanları, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Konferans sonrası BİMDER Derneği tarafından  Konuşmacı İsmail Şen'e günün anlam ve önemine dair plaket takdimi yapıldı.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.