Öğretmenler gününü mezun olduğu okulda kutladı

GÜNDEM 24.11.2016 - 16:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3072+ kez okundu.
 

Öğretmenler gününü mezun olduğu okulda kutladı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu 24 Kasım Öğretmenler Gününü mezun olduğu Gazi Paşa İlköğretim Okulu'nda kutladı.
Başkan Aksu, kendisine hediye edilen okul fotoğrafını görünce duygu dolu anlar yaşadı. Aksu, "Gazi Paşa Okulu çocukluğumun anılarını taşıyor. Ben 1979-80 yılında mezun oldum. 25 yılı geride bırakmışız. Öğretmenimiz Ziynet Hanım büyük emek verdi. Yaptıklarını unutamayız. Baraka sınıflar, tahta sıralar vardı" dedi.Okul Müdürü Ömür Köse ise Başkan Kerim Aksu’ya okul arşivinde bulunan fotoğrafını hediye etti. Aksu çok duygulandığını belirterek; "Bu fotoğraf ben de dahi yok. Gerçekten o yıllara geri gittim. Hassasiyetiniz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu 24 Kasım Öğretmenler Gününü mezun olduğu Gazi Paşa İlköğretim Okulu'nda kutladı.
Başkan Aksu, kendisine hediye edilen okul fotoğrafını görünce duygu dolu anlar yaşadı. Aksu, "Gazi Paşa Okulu çocukluğumun anılarını taşıyor. Ben 1979-80 yılında mezun oldum. 25 yılı geride bırakmışız. Öğretmenimiz Ziynet Hanım büyük emek verdi. Yaptıklarını unutamayız. Baraka sınıflar, tahta sıralar vardı" dedi.
Okul Müdürü Ömür Köse ise Başkan Kerim Aksu’ya okul arşivinde bulunan fotoğrafını hediye etti. Aksu çok duygulandığını belirterek; "Bu fotoğraf ben de dahi yok. Gerçekten o yıllara geri gittim. Hassasiyetiniz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.