TÜRK BASKETBOLUNA KATKI SAĞLIYORUZ

SPOR 28.11.2016 - 15:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3109+ kez okundu.
 

TÜRK BASKETBOLUNA KATKI SAĞLIYORUZ

Türkiye Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu,...
...örnek bir proje ile Türk Basketboluna önemli katkı sağladıklarını, büyük kentlerin sporu olarak görülen basketbolu Anadolu’ya taşıdıklarını söyledi.Başkan Kerim Aksu, yaptığı açıklamada, ligde isim sponsoru olmayan iki takımdan biri olduklarına dikkat çekerek, "Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla sezon öncesi durumumuzu değerlendirdik. Kendi takımlarda yeterli oynama süresi bulamayacak genç Türk basketbolcularla görüşüp renklerimize kattık. Daha sonra bu takıma katkı verebilecek yabancı ve fakat yine genç oyuncularla takımımızı oluşturduk ve takımı geçen sezon birlikte çalıştığımız Aleksandar TRİFUNOVİC ile ekibine teslim ettik. Oluşturduğumuz proje takımı lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Genç Türk basketbolcular elde ettikleri şansı çok iyi değerlendirdiler. Gelecekte bu oyuncuları Basketbol Milli Takımımızda, büyük kulüplerde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde göreceğimize inanıyorum. Çıktığımız 7 lig maçının beşini kazandık. Şuanda ligde averaj farkı ile yedinci sırada bulunuyoruz.  Yönetim Kurulumuz, teknik kadromuz, sporcularımız ve en büyük gücümüz taraftarlarımızla kenetlenip yolumuza devam ediyoruz" dedi.Pazar günü deplasmanda saat 19:00 da Anadolu Efes’le karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Kerim Aksu, "İstanbul bizim için deplasman değil. Giresun’dan daha fazla Giresunlu İstanbul’da yaşıyor. Anadolu Efes köklü tarihi ve çok önemli başarıları olan bir takım. Ancak Yeşilgiresun Belediyespor'da hafife alınacak bir takım olmadığını gösterdi. Biz basketbol heyecanını büyük kentlerin dışına taşıdık. Pazar günü basketbol severler heyecanlı bir maç izleyecekler. Amacımız Türk Basketboluna katkı sağlamak, Milli Takımıza oyuncu vermek ve ligde kalıcı olmak. Giresun’da basketbol fırtınasını devam ettirmek. Bu başarı Giresun’un başarısıdır. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.  
Türkiye Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu,...
...örnek bir proje ile Türk Basketboluna önemli katkı sağladıklarını, büyük kentlerin sporu olarak görülen basketbolu Anadolu’ya taşıdıklarını söyledi.
Başkan Kerim Aksu, yaptığı açıklamada, ligde isim sponsoru olmayan iki takımdan biri olduklarına dikkat çekerek, "Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla sezon öncesi durumumuzu değerlendirdik. Kendi takımlarda yeterli oynama süresi bulamayacak genç Türk basketbolcularla görüşüp renklerimize kattık. Daha sonra bu takıma katkı verebilecek yabancı ve fakat yine genç oyuncularla takımımızı oluşturduk ve takımı geçen sezon birlikte çalıştığımız Aleksandar TRİFUNOVİC ile ekibine teslim ettik. Oluşturduğumuz proje takımı lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Genç Türk basketbolcular elde ettikleri şansı çok iyi değerlendirdiler. Gelecekte bu oyuncuları Basketbol Milli Takımımızda, büyük kulüplerde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde göreceğimize inanıyorum. Çıktığımız 7 lig maçının beşini kazandık. Şuanda ligde averaj farkı ile yedinci sırada bulunuyoruz.  Yönetim Kurulumuz, teknik kadromuz, sporcularımız ve en büyük gücümüz taraftarlarımızla kenetlenip yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Pazar günü deplasmanda saat 19:00 da Anadolu Efes’le karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Kerim Aksu, "İstanbul bizim için deplasman değil. Giresun’dan daha fazla Giresunlu İstanbul’da yaşıyor. Anadolu Efes köklü tarihi ve çok önemli başarıları olan bir takım. Ancak Yeşilgiresun Belediyespor'da hafife alınacak bir takım olmadığını gösterdi. Biz basketbol heyecanını büyük kentlerin dışına taşıdık. Pazar günü basketbol severler heyecanlı bir maç izleyecekler. Amacımız Türk Basketboluna katkı sağlamak, Milli Takımıza oyuncu vermek ve ligde kalıcı olmak. Giresun’da basketbol fırtınasını devam ettirmek. Bu başarı Giresun’un başarısıdır. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.