Çarşambaspor maçını almak zorundayız

SPOR 01.12.2016 - 15:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2445+ kez okundu.
 

Çarşambaspor maçını almak zorundayız

1926 Bulancakspor 2. Başkanı Erhan Yılmaz,...
...Cumartesi  günü saat 14.00’de Bulancak İlçe Stadı’nda oynanacak olan Çarşambaspor mücadelesini kazanmak zorunda olduklarını söyleyerek, iç sahanın avantajını kullanacaklarını kaydetti.Bölgesel Amatör Lig 4. grup takımlarından1926 Bulancakspor, Pazar saat 14.00’de ilçe Stadı’nda Çarşambaspor’u konuk edecek.Gazetemize konuşan Başkan Yılmaz, Çarşambaspor’un zor bir takım olduğunu belirterek, "Geçen hafta deplasmandan talihsiz bir şekilde bir puanla ayrıldık. Çarşambaspor maçında bunu telafi etmek zorundayız. Kendi evimizde oynayacağız ve tüm gücümüzü, disiplinimizi bu maça sarf edeceğiz" dedi. Bu maç öncesi 1926 Bulancakspor 16 puan, Çarşambaspor’un 19 puanı var.  
1926 Bulancakspor 2. Başkanı Erhan Yılmaz,...
...Cumartesi  günü saat 14.00’de Bulancak İlçe Stadı’nda oynanacak olan Çarşambaspor mücadelesini kazanmak zorunda olduklarını söyleyerek, iç sahanın avantajını kullanacaklarını kaydetti.
Bölgesel Amatör Lig 4. grup takımlarından1926 Bulancakspor, Pazar saat 14.00’de ilçe Stadı’nda Çarşambaspor’u konuk edecek.
Gazetemize konuşan Başkan Yılmaz, Çarşambaspor’un zor bir takım olduğunu belirterek, "Geçen hafta deplasmandan talihsiz bir şekilde bir puanla ayrıldık. Çarşambaspor maçında bunu telafi etmek zorundayız. Kendi evimizde oynayacağız ve tüm gücümüzü, disiplinimizi bu maça sarf edeceğiz" dedi. Bu maç öncesi 1926 Bulancakspor 16 puan, Çarşambaspor’un 19 puanı var.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.