Giresunspor, güzel günlerin peşinde

SPOR 01.12.2016 - 15:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2255+ kez okundu.
 

Giresunspor, güzel günlerin peşinde

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligde oynadığı son 6 maçında galibiyet alamadı.
Ligin 6. haftasında evinde Ümraniyespor'u 2-0 mağlup eden Giresunspor, ardından yaptığı 6 karşılaşmada 3 puana hasret kaldı. TFF 1. Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Karadeniz temsilcisi, 8. haftada Giresun'da Boluspor'a 2-1 kaybetti. 9. haftada seyircisi önünde Göztepe ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlı takım, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Ligin 10. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor, bu maçtan sonra teknik direktör Mustafa Kaplan ile yolları ayırarak yerine Yücel İldiz'i göreve getirdi. Giresunspor, İldiz ile ilk karşılaşmasından da 3 puan alamadı. İldiz yönetiminde 11. haftada sahasında Adana Demirspor'u konuk eden Giresunspor, öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Ligin 12. haftasında lider Yeni Malatyaspor'a konuk olan Karadeniz ekibi, ilk yarının sonlarında 10 kişi kalan rakibi karşısında da galip gelemedi ve maç 1-1 sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar, son 6 maçında, 2 mağlubiyet, 4 beraberlikle sadece 4 puan toplayabildi. Şu ana kadar oynadığı 12 maçtan 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi alan Karadeniz temsilcisi, 15 puanla 10. sırada yer alıyor. Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, yaptığı açıklamada, zorlu Yeni Malatyaspor deplasmanından puanla döndüklerini belirterek, takımın Yeni Malatyaspor karşısında iyi bir oyun sergilediğini ancak ellerine geçen gol fırsatlarını değerlendiremedikleri için kazanacakları maçta berabere kaldıklarını kaydetti.  
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligde oynadığı son 6 maçında galibiyet alamadı.
Ligin 6. haftasında evinde Ümraniyespor'u 2-0 mağlup eden Giresunspor, ardından yaptığı 6 karşılaşmada 3 puana hasret kaldı. TFF 1. Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Karadeniz temsilcisi, 8. haftada Giresun'da Boluspor'a 2-1 kaybetti. 9. haftada seyircisi önünde Göztepe ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlı takım, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
Ligin 10. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor, bu maçtan sonra teknik direktör Mustafa Kaplan ile yolları ayırarak yerine Yücel İldiz'i göreve getirdi.
Giresunspor, İldiz ile ilk karşılaşmasından da 3 puan alamadı. İldiz yönetiminde 11. haftada sahasında Adana Demirspor'u konuk eden Giresunspor, öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Ligin 12. haftasında lider Yeni Malatyaspor'a konuk olan Karadeniz ekibi, ilk yarının sonlarında 10 kişi kalan rakibi karşısında da galip gelemedi ve maç 1-1 sonuçlandı.
Yeşil-beyazlılar, son 6 maçında, 2 mağlubiyet, 4 beraberlikle sadece 4 puan toplayabildi. Şu ana kadar oynadığı 12 maçtan 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi alan Karadeniz temsilcisi, 15 puanla 10. sırada yer alıyor. Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, yaptığı açıklamada, zorlu Yeni Malatyaspor deplasmanından puanla döndüklerini belirterek, takımın Yeni Malatyaspor karşısında iyi bir oyun sergilediğini ancak ellerine geçen gol fırsatlarını değerlendiremedikleri için kazanacakları maçta berabere kaldıklarını kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.