TOKİ konutları yükseliyor

EKONOMİ 01.12.2016 - 15:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2004+ kez okundu.
 

TOKİ konutları yükseliyor

Bulancak'ta özlemi duyulan bir Yapı Kooperatifinin girişimleri sonucu,...
...Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın da çabalarıyla Bulancak’a kazandırılan Bulancak TOKİ konutları hızlı bir şekilde ilerliyor.Temeli atılalı daha çok kısa bir süre geçen TOKİ konutlarında bloklar yükselmeye başladı. Bir blokta çatı çalışmasına bile başlanırken çalışmaların bazen 24 saat sürdüğü ve farklı yöntemler uygulanarak çalışmaların hızlandırıldığı belirtildi. Bu hızla TOKİ konutlarının 1 yıldan kısa bir sürede bitirilmesi bekleniyor. Konu hakkında bir açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Bir çok dedikoduya ve karalamaya rağmen halkımıza bize güvenin dedik. Sıkıntılı bir sürece rağmen yoğun bir çabayla engelleri aşarak sözümüzü tuttuk ve TOKİ’yi ilçemize kazandırdık. Ne aldatan oluruz nede aldanan. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. TOKİ konutları inanılmaz bir hızla ve gece gündüz çalışılarak ilerliyor. Çok kısa bir sürede bizlere güvenerek konut alan vatandaşlarımız evlerine kavuşacak" dedi.   
Bulancak'ta özlemi duyulan bir Yapı Kooperatifinin girişimleri sonucu,...
...Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın da çabalarıyla Bulancak’a kazandırılan Bulancak TOKİ konutları hızlı bir şekilde ilerliyor.
Temeli atılalı daha çok kısa bir süre geçen TOKİ konutlarında bloklar yükselmeye başladı. Bir blokta çatı çalışmasına bile başlanırken çalışmaların bazen 24 saat sürdüğü ve farklı yöntemler uygulanarak çalışmaların hızlandırıldığı belirtildi. Bu hızla TOKİ konutlarının 1 yıldan kısa bir sürede bitirilmesi bekleniyor. Konu hakkında bir açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Bir çok dedikoduya ve karalamaya rağmen halkımıza bize güvenin dedik. Sıkıntılı bir sürece rağmen yoğun bir çabayla engelleri aşarak sözümüzü tuttuk ve TOKİ’yi ilçemize kazandırdık. Ne aldatan oluruz nede aldanan. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. TOKİ konutları inanılmaz bir hızla ve gece gündüz çalışılarak ilerliyor. Çok kısa bir sürede bizlere güvenerek konut alan vatandaşlarımız evlerine kavuşacak" dedi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.