Bulancak'ta avcılara seminer verildi

GÜNDEM 01.12.2016 - 16:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2308+ kez okundu.
 

Bulancak'ta avcılara seminer verildi

Av ve yaban hayvanlarının korunması,...
...geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanması için av kaynaklarını doğrudan kullanan avcılar için Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü tarafından  Bulancak Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda bir seminer düzenlendi. Seminere Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü Ertan Kuduban, Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu ve üyeleri, Bulancak Doğayı Sevenler Derneği Başkanı Enver Akkaya ve üyeleri ile Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Müdür Kuduban seminer öncesi yaptığı konuşmada, bu seminere katılan avcılara teşekkür ederek, avcıların bu tür etkinliklere katılarak kendilerine yardımcı olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.Gerçekleşen seminerde, kaçak avcılığın doğaya zarar verdiği ve doğanın dengesini bozduğu, bununla mücadele etmenin tek yolunun ormancılarla olmayacağı bilinçli avcıların da buna müsaade etmemesi gerektiği ifade edildi.Seminer sonrası ise Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü tarafından katılımcılara 'Avcı Eğitimi ve Avcılık Belgesi Verilmesi Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmeliği' sertifikası verildi.  
Av ve yaban hayvanlarının korunması,...
...geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanması için av kaynaklarını doğrudan kullanan avcılar için Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü tarafından  Bulancak Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda bir seminer düzenlendi. Seminere Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü Ertan Kuduban, Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu ve üyeleri, Bulancak Doğayı Sevenler Derneği Başkanı Enver Akkaya ve üyeleri ile Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Müdür Kuduban seminer öncesi yaptığı konuşmada, bu seminere katılan avcılara teşekkür ederek, avcıların bu tür etkinliklere katılarak kendilerine yardımcı olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
Gerçekleşen seminerde, kaçak avcılığın doğaya zarar verdiği ve doğanın dengesini bozduğu, bununla mücadele etmenin tek yolunun ormancılarla olmayacağı bilinçli avcıların da buna müsaade etmemesi gerektiği ifade edildi.
Seminer sonrası ise Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü tarafından katılımcılara 'Avcı Eğitimi ve Avcılık Belgesi Verilmesi Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmeliği' sertifikası verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.