Giresun'da yeni yaşam alanları oluşacak

SİYASET 01.12.2016 - 16:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2175+ kez okundu.
 

Giresun'da yeni yaşam alanları oluşacak

AK Parti Giresun İl Başkanvekili Kenan Tatlı,...
..."Batlama Sanayi Sitesi ile Batlama Köprübaşı arasında Devlet Su İşleri dere çalışmalarını tamamlıyor" dedi.Başkanvekili Tatlı, "DSİ bu kapsamda istinat duvarları, dere tahkimatı, beton istinat duvarları yaptı. İnişdibi köyüne kadar devam edecek olan çalışmanın çıplak parasal değeri ise yaklaşık 10 milyon lira.Başbakan Yardımcımız Nurettin CANİKLİ’nin destekleriyle, Milletvekillerimiz Cemal ÖZTÜRK ve Sabri ÖZTÜRK’ün takibi ile devam eden proje kapsamında Batlama Sanayi Sitesi ile Batlama Köprübaşına kadar olan bölgelerde yeni yaşam alanları ortaya çıkacak. Devlet Su İşleri burada İstanbul Boğaz Köprüsüne benzer birde asma köprü yapıyor. Fatih Camii yanında yapılan asma köprü 2 metre genişliğinde. Yapım ise sürüyor. Tamamı Devlet Su İşlerinin koordinesinde gerçekleşen çalışmalar ile özellikle bu bölgede oturan vatandaşlarımız daha güzel bir çevre, yeni yaşam alanlarına kavuşacak. Çalışmalar Batlama deresi boyu İnişdibi bölgesine kadar devam edecek.  Bu çalışmalardan dolayı başta Bakanlığımız olmak üzere Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin CANİKLİ, Milletvekillerimiz Cemal ÖZTÜRK ve Sabri ÖZTÜRK olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  
AK Parti Giresun İl Başkanvekili Kenan Tatlı,...
..."Batlama Sanayi Sitesi ile Batlama Köprübaşı arasında Devlet Su İşleri dere çalışmalarını tamamlıyor" dedi.
Başkanvekili Tatlı, "DSİ bu kapsamda istinat duvarları, dere tahkimatı, beton istinat duvarları yaptı. İnişdibi köyüne kadar devam edecek olan çalışmanın çıplak parasal değeri ise yaklaşık 10 milyon lira.
Başbakan Yardımcımız Nurettin CANİKLİ’nin destekleriyle, Milletvekillerimiz Cemal ÖZTÜRK ve Sabri ÖZTÜRK’ün takibi ile devam eden proje kapsamında Batlama Sanayi Sitesi ile Batlama Köprübaşına kadar olan bölgelerde yeni yaşam alanları ortaya çıkacak. Devlet Su İşleri burada İstanbul Boğaz Köprüsüne benzer birde asma köprü yapıyor. Fatih Camii yanında yapılan asma köprü 2 metre genişliğinde. Yapım ise sürüyor. Tamamı Devlet Su İşlerinin koordinesinde gerçekleşen çalışmalar ile özellikle bu bölgede oturan vatandaşlarımız daha güzel bir çevre, yeni yaşam alanlarına kavuşacak. Çalışmalar Batlama deresi boyu İnişdibi bölgesine kadar devam edecek.  Bu çalışmalardan dolayı başta Bakanlığımız olmak üzere Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin CANİKLİ, Milletvekillerimiz Cemal ÖZTÜRK ve Sabri ÖZTÜRK olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.