Bilardo'da Giresun il birinciliği yapıldı

SPOR 16.01.2017 - 16:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2887+ kez okundu.
 

Bilardo'da Giresun il birinciliği yapıldı

Giresun Bilardo İl Birinciliği Bulancak'ta 11-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapıldı.
44 sporcunun katıldığı birincilik maçları Bulancak Diamond Cafe-Bilardo salonunda yapıldı. Giresun ve ilçelerinden sporcuların katıldığı birincilikte final maçı 15 Ocak Pazar günü Halil Eşref Dündar ve Orhan Yüksel arasında oynandı.Hilal Pekdemir ve Ayhan Pekdemir’in yönettiği maçta rakibini 35-26 mağlup eden Eşref Dündar İl birincisi oldu. Turnuvada 3. Fırat Bayram, 4. de Ümit Uzunoğlu oldu. Turnuvada ilk 6’ya giren sporcular Antalya'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacaklar. 1500 sporcunun katıldığı geçen sezon ki Türkiye şampiyonasında ilk 100 sporcu içine Giresun’dan 3 sporcu girmişti. Servet Yıldız, Halil Eşref Dündar ve M. Gökhan Peker Türkiye şampiyonasında 100 sporcu arasına girerek önemli bir başarı sağlamışlardı. Bulancak'ta ki turnuvada final maçından sonra birincilik ödülünü turnuvayı izleyen en genç seyirci olan Kerem Çakır verdi. Bilardo il temsilcisi Salih Kırdemir, "Giresun il olarak bilardoda artık kendini ispat etmiş ve önemli bir yere gelmiştir. Bulancak'ta il birinciliğini yaparak Türkiye şampiyonluğuna katılacak sporcularımız belirlendi. Turnuvamıza katılanlara ve derece alanlara teşekkür ederim" dedi.  
Giresun Bilardo İl Birinciliği Bulancak'ta 11-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapıldı.
44 sporcunun katıldığı birincilik maçları Bulancak Diamond Cafe-Bilardo salonunda yapıldı. Giresun ve ilçelerinden sporcuların katıldığı birincilikte final maçı 15 Ocak Pazar günü Halil Eşref Dündar ve Orhan Yüksel arasında oynandı.
Hilal Pekdemir ve Ayhan Pekdemir’in yönettiği maçta rakibini 35-26 mağlup eden Eşref Dündar İl birincisi oldu. Turnuvada 3. Fırat Bayram, 4. de Ümit Uzunoğlu oldu. Turnuvada ilk 6’ya giren sporcular Antalya'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacaklar. 1500 sporcunun katıldığı geçen sezon ki Türkiye şampiyonasında ilk 100 sporcu içine Giresun’dan 3 sporcu girmişti. Servet Yıldız, Halil Eşref Dündar ve M. Gökhan Peker Türkiye şampiyonasında 100 sporcu arasına girerek önemli bir başarı sağlamışlardı. Bulancak'ta ki turnuvada final maçından sonra birincilik ödülünü turnuvayı izleyen en genç seyirci olan Kerem Çakır verdi. Bilardo il temsilcisi Salih Kırdemir, "Giresun il olarak bilardoda artık kendini ispat etmiş ve önemli bir yere gelmiştir. Bulancak'ta il birinciliğini yaparak Türkiye şampiyonluğuna katılacak sporcularımız belirlendi. Turnuvamıza katılanlara ve derece alanlara teşekkür ederim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.