Gözler Aksaray maçına çevrildi

SPOR 16.01.2017 - 16:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3092+ kez okundu.
 

Gözler Aksaray maçına çevrildi

TVF voleybol 1.liginde B grubunda yer alan 1926 Bulancakspor da gözler hafta sonu oynanacak 68 Aksaray Bld. maçına çevrildi.
B grubunda 23 puanla 7. sırada bulunan Bulancakspor 7 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile play-off için mücadelesini devam ettiriyor. 1926 Bulancakspor sakat oyuncularının iyileşmesini beklerken yeni oyuncu transferi konusunda da bu hafta içinde karar verecek. Kadrosunda oyuncu sayışı azalan Bulancakspor ligin sonun kadar bu kadro ile sıkıntı çekmek istemiyor.Hatay deplasmanında rakibine 3-0 mağlup olan 1926 Bulancakspor 21 Ocak Cumartesi günü Giresun 19 Eylül Spor salonunda oynayacağı 68 Aksaray Bld. maçı hazırlıklarına dün akşam başladı.İlk devre Aksaray da oynadığı maçta rakibini 3-1 mağlup eden Bulancakspor'da kendi evinde de galip gelerek puan kaybetmek istemiyor. Hatay BŞB. maçı sonrası bir açıklama yapan antrenör Selçuk Sekban, "Grubumuzda en güçlü takımlardan olan Hatay BŞB takımına karşı iyi oynamaya çalıştık. Eksik kadromuza rağmen ligde hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz. Cumartesi günü Aksaray Bld. mağlup ederek yolumuza devam edeceğiz" dedi.  
TVF voleybol 1.liginde B grubunda yer alan 1926 Bulancakspor da gözler hafta sonu oynanacak 68 Aksaray Bld. maçına çevrildi.
B grubunda 23 puanla 7. sırada bulunan Bulancakspor 7 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile play-off için mücadelesini devam ettiriyor. 1926 Bulancakspor sakat oyuncularının iyileşmesini beklerken yeni oyuncu transferi konusunda da bu hafta içinde karar verecek. Kadrosunda oyuncu sayışı azalan Bulancakspor ligin sonun kadar bu kadro ile sıkıntı çekmek istemiyor.
Hatay deplasmanında rakibine 3-0 mağlup olan 1926 Bulancakspor 21 Ocak Cumartesi günü Giresun 19 Eylül Spor salonunda oynayacağı 68 Aksaray Bld. maçı hazırlıklarına dün akşam başladı.
İlk devre Aksaray da oynadığı maçta rakibini 3-1 mağlup eden Bulancakspor'da kendi evinde de galip gelerek puan kaybetmek istemiyor. Hatay BŞB. maçı sonrası bir açıklama yapan antrenör Selçuk Sekban, "Grubumuzda en güçlü takımlardan olan Hatay BŞB takımına karşı iyi oynamaya çalıştık. Eksik kadromuza rağmen ligde hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz. Cumartesi günü Aksaray Bld. mağlup ederek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.