Hakem böyle istedi

SPOR 16.01.2017 - 16:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2797+ kez okundu.
 

Hakem böyle istedi

İkinci yarının ilk maçında 1926 Bulancakspor ile Turhalspor Bulancak ilçe stadında karşı karşıya geldi.
1926 Bulancakspor  hafta arasında sahasında Yeni Amasyaspor’la berabere kalması nedeniyle bu maç 1926 Bulancakspor için olmazsa olmazların maçıydı. Dakika 17’de Turhalspor Mert’le bir gol buldu.0-1.Sekiz dakika sonra 1926 Bulancakspor Abdulkadir'le durumu 1-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarı dakika 78’i gösterirken 1926 Bulancakspor Mustafa Zorlu ile  1-0 mağlubiyetten 2-1 öne geçti. Maç böyle biteceği beklenirken bu kez  orta hakem  Adem Korkmaz sahneye çıktı. 1926 Bulancakspor’un aleyhine, Turhalspor’un lehine bir penaltı verdi. Atışı kullanan Yunus Demir attığı golle beraberliği yakaladı. Hakeme taraftarlar tarafından verilen haksız  penaltı nedeniyle protesto edildi. 1926 Bulancakspor  son iki maçta şansızlık yüzünden 4 puan kaybetti. Demek ki bu kadar pozisyona girip, kalecilerin de iyi kurtarışları bizim gol atmamıza engel oluyor. Ne olursa olsun iyi oynayan bir takım hüviyetindeyiz. Son 2 maçı değerlendirirsek, hak etmediğimiz beraberliklerle  karşı karşıya kalıyoruz. İstatistikler çok farklı bir şekilde lehimize olmasına rağmen maç sonuçları istatistiklerle doğru orantılı olmuyor. 2-2
İkinci yarının ilk maçında 1926 Bulancakspor ile Turhalspor Bulancak ilçe stadında karşı karşıya geldi.
1926 Bulancakspor  hafta arasında sahasında Yeni Amasyaspor’la berabere kalması nedeniyle bu maç 1926 Bulancakspor için olmazsa olmazların maçıydı. Dakika 17’de Turhalspor Mert’le bir gol buldu.0-1.Sekiz dakika sonra 1926 Bulancakspor Abdulkadir'le durumu 1-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarı dakika 78’i gösterirken 1926 Bulancakspor Mustafa Zorlu ile  1-0 mağlubiyetten 2-1 öne geçti. Maç böyle biteceği beklenirken bu kez  orta hakem  Adem Korkmaz sahneye çıktı. 1926 Bulancakspor’un aleyhine, Turhalspor’un lehine bir penaltı verdi. Atışı kullanan Yunus Demir attığı golle beraberliği yakaladı. Hakeme taraftarlar tarafından verilen haksız  penaltı nedeniyle protesto edildi. 1926 Bulancakspor  son iki maçta şansızlık yüzünden 4 puan kaybetti. Demek ki bu kadar pozisyona girip, kalecilerin de iyi kurtarışları bizim gol atmamıza engel oluyor. Ne olursa olsun iyi oynayan bir takım hüviyetindeyiz. Son 2 maçı değerlendirirsek, hak etmediğimiz beraberliklerle  karşı karşıya kalıyoruz. İstatistikler çok farklı bir şekilde lehimize olmasına rağmen maç sonuçları istatistiklerle doğru orantılı olmuyor. 
2-2
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.