KAYMAKAM BULANCAK'I SIKI TAKİBE ALDI

GÜNDEM 16.01.2017 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3272+ kez okundu.
 

KAYMAKAM BULANCAK'I SIKI TAKİBE ALDI

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge'nin ilk kez düzenlediği muhtarlar ve vatandaşların da katıldığı 'Huzur Toplantısı' 13 Ocak Cuma günü Bulancak Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda geniş bir katılım ile yapıldı.
Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, ilçede gerçekleştirilen Huzur Toplantısında Bulancak'ın sorunlarının sıkı takipçisi olacaklarını Bulancak Kaymakamı Ulugölge ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri de toplantıda hazır bulundu. Köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlarda toplantı da ilçenin var olan sorunları ve çözümleri konusunu da karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Toplantının açılışında bir konuşma yapan Kaymakam Ulugölge, "Bulancak’ın her ilçede olduğu gibi birikmiş ve çözülmesi gereken çok sayıda sorunu var. Bu toplantılar bundan sonra her ay yapılacak. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda İl’ler genelinde ve ilçelerde toplantılar yapılacak. Kaymakam olarak ilçe de ki daire amirlerimiz ve müdürlerimizle Bulancak’ın sorunlarının sıkı bir şekilde takipçisi olacağız" dedi.Kısa bir süre önce geldiği Bulancak'ta personelleri ile birkaç görüşme yaparak ilçe hakkında bilgi aldığını aktaran Kaymakam Ulugölge, "Hemen hemen aynı sorunlar ve sıkıntılar ilçemizdede söz konusu. Bu toplantılar ile sorunlar daha iyi konuşulacak ve çözümler için adımlar atılacağını ifade edebilirim. Bu sorunlar devletin tek başına çözeceği sorunlar değildir. Vatandaşında desteği ile birlikte çözeceği sorunlardır. Burada bu sorunların nasıl çözüleceğini tespit ederek işimize odaklanmalıyız. Bulancak nüfus açısından büyük bir ilçe. Sorunları da buna göre çözülmelidir. Bunları burada konuşarak yol alacağız. Her ay yapacağımız toplantılar ile de değerlendirmeler yaparak atılan adımları göreceğiz. Devlet vatandaş için vardır. Vatandaşımızda bize yardımcı olmalı çözümler için fikirlerini söylemelidir. Bulancak'ta trafik başta olmak üzere, özellikle köy yolları, elektrikte ki sıkıntılar, sokak aydınlatmaları, gençlerin alkol ve madde kullanımı ile ilgili olan davranışları, Pazar yeri konusu ve diğer sorunları çözmek için sıkı bir takip yapacağım ve yapacağız" diye konuştu.Bu konuşmadan sonra toplantıya katılan muhtarlar ile vatandaşlar da kendilerine iletilen sorunları, toplantı da hazır bulunan daire müdürleri ve amirlerine sorarak neler yapılabileceği hakkında bilgi aldılar.Huzur toplantısına Kaymakam Ulugölge'nin yanı sıra, Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Ünal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Melahat Cürgül, Muhtarlar Odası Başkanı Turhan Eltemiz, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın,  İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Cihan Gültekin, AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, İl Genel Meclis üyeleri Abdüsselam Çağrıcı, Cemal Karadeniz, Ömer Mustafa Yılmaz, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü Oğuz Yiğit katıldı.Toplantıya Bulancak Belediyesi adına kimsenin katılmaması da dikkat çekti.  
Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge'nin ilk kez düzenlediği muhtarlar ve vatandaşların da katıldığı 'Huzur Toplantısı' 13 Ocak Cuma günü Bulancak Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda geniş bir katılım ile yapıldı.
Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, ilçede gerçekleştirilen Huzur Toplantısında Bulancak'ın sorunlarının sıkı takipçisi olacaklarını Bulancak Kaymakamı Ulugölge ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri de toplantıda hazır bulundu. Köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlarda toplantı da ilçenin var olan sorunları ve çözümleri konusunu da karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Toplantının açılışında bir konuşma yapan Kaymakam Ulugölge, "Bulancak’ın her ilçede olduğu gibi birikmiş ve çözülmesi gereken çok sayıda sorunu var. Bu toplantılar bundan sonra her ay yapılacak. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda İl’ler genelinde ve ilçelerde toplantılar yapılacak. Kaymakam olarak ilçe de ki daire amirlerimiz ve müdürlerimizle Bulancak’ın sorunlarının sıkı bir şekilde takipçisi olacağız" dedi.
Kısa bir süre önce geldiği Bulancak'ta personelleri ile birkaç görüşme yaparak ilçe hakkında bilgi aldığını aktaran Kaymakam Ulugölge, "Hemen hemen aynı sorunlar ve sıkıntılar ilçemizdede söz konusu. Bu toplantılar ile sorunlar daha iyi konuşulacak ve çözümler için adımlar atılacağını ifade edebilirim. Bu sorunlar devletin tek başına çözeceği sorunlar değildir. Vatandaşında desteği ile birlikte çözeceği sorunlardır. Burada bu sorunların nasıl çözüleceğini tespit ederek işimize odaklanmalıyız. Bulancak nüfus açısından büyük bir ilçe. Sorunları da buna göre çözülmelidir. Bunları burada konuşarak yol alacağız. Her ay yapacağımız toplantılar ile de değerlendirmeler yaparak atılan adımları göreceğiz. Devlet vatandaş için vardır. Vatandaşımızda bize yardımcı olmalı çözümler için fikirlerini söylemelidir. Bulancak'ta trafik başta olmak üzere, özellikle köy yolları, elektrikte ki sıkıntılar, sokak aydınlatmaları, gençlerin alkol ve madde kullanımı ile ilgili olan davranışları, Pazar yeri konusu ve diğer sorunları çözmek için sıkı bir takip yapacağım ve yapacağız" diye konuştu.
Bu konuşmadan sonra toplantıya katılan muhtarlar ile vatandaşlar da kendilerine iletilen sorunları, toplantı da hazır bulunan daire müdürleri ve amirlerine sorarak neler yapılabileceği hakkında bilgi aldılar.
Huzur toplantısına Kaymakam Ulugölge'nin yanı sıra, Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Ünal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Melahat Cürgül, Muhtarlar Odası Başkanı Turhan Eltemiz, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın,  İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Cihan Gültekin, AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, İl Genel Meclis üyeleri Abdüsselam Çağrıcı, Cemal Karadeniz, Ömer Mustafa Yılmaz, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü Oğuz Yiğit katıldı.
Toplantıya Bulancak Belediyesi adına kimsenin katılmaması da dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.