Ya devam ya da tamam maçına çıkıyoruz

SPOR 19.01.2017 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3039+ kez okundu.
 

Ya devam ya da tamam maçına çıkıyoruz

1926 Bulancakspor haftalar geçtikçe ligin kader maçlarını oynamaya devam ediyor.
İç sahada oynadığı Turhalspor maçında orta hakemin gereksiz çaldığı düdükle son dakikada penaltıdan yediği golle galibiyetten olup berabere kalan kırmızı- beyazlı takımda yarın önem derecesi büyük bir müsabakaya çıkıyor. Azda olsa üst sıralardan kopmak istemeyen 1926 Bulancakspor şampiyonluk mücadelesi veren Güzelorduspor varını yoğunu ortaya koyacak ve 1926 Bulancakspor’dan puan almak isteyecek. Bazı maçlar vardır ki sahada mücadele eden futbolcudan çok taraftar devreye girer ve itici güç olmanın dışında bir misyon üstlenir. Kırmızı beyazlı taraftarlar bu sezon çok ayrı bir konumda. 90 dakika susmayan ve sahadaki futbolcuyu şampiyonluğa inandıran bir istekle mücadele veriyor. Ama bu maç öyle bir maç ki… Tekrarı olmayan bir maç. 1926 Bulancakspor taraftarları Ordu’da hazır olup her zamankinden daha fazla takımını gücüne güç katmalı ve takımını sahada bir fazla oynatmalıdır. Gol gecikebilir, hatta takım geri düşebilir. Yılmadan, usanmadan destek vermek ve tribünleri doldurmak, üst sıraların  devamı için son derece önemli. Haftalar geçiyor ve yarış kızışıyor. Saha içinde ve saha dışında psikolojik bir savaş başlıyor. Liderle arandaki puan farkını büyütmek istemiyorsan bu maçı almalısın.  Maçla ilgili yorumlarını aldığımız İkinci Başkan Erhan Yılmaz, ’’Bu sezon şansızlıklar bizim yakamızı bırakmadı. Bunun yanında hakem faktörleri puanlarımızı çaldı. Liderle oynayacağımız bu maç bizim açımızdan gerçekten olmazsa olmazların maçı. Bu maçı alırsak eğer çok büyük bir moral kazanmış oluruz” dedi. 
1926 Bulancakspor haftalar geçtikçe ligin kader maçlarını oynamaya devam ediyor.
İç sahada oynadığı Turhalspor maçında orta hakemin gereksiz çaldığı düdükle son dakikada penaltıdan yediği golle galibiyetten olup berabere kalan kırmızı- beyazlı takımda yarın önem derecesi büyük bir müsabakaya çıkıyor.
Azda olsa üst sıralardan kopmak istemeyen 1926 Bulancakspor şampiyonluk mücadelesi veren Güzelorduspor varını yoğunu ortaya koyacak ve 1926 Bulancakspor’dan puan almak isteyecek.
Bazı maçlar vardır ki sahada mücadele eden futbolcudan çok taraftar devreye girer ve itici güç olmanın dışında bir misyon üstlenir. Kırmızı beyazlı taraftarlar bu sezon çok ayrı bir konumda. 90 dakika susmayan ve sahadaki futbolcuyu şampiyonluğa inandıran bir istekle mücadele veriyor. Ama bu maç öyle bir maç ki… Tekrarı olmayan bir maç.
1926 Bulancakspor taraftarları Ordu’da hazır olup her zamankinden daha fazla takımını gücüne güç katmalı ve takımını sahada bir fazla oynatmalıdır. Gol gecikebilir, hatta takım geri düşebilir. Yılmadan, usanmadan destek vermek ve tribünleri doldurmak, üst sıraların  devamı için son derece önemli. Haftalar geçiyor ve yarış kızışıyor. Saha içinde ve saha dışında psikolojik bir savaş başlıyor. Liderle arandaki puan farkını büyütmek istemiyorsan bu maçı almalısın.  Maçla ilgili yorumlarını aldığımız İkinci Başkan Erhan Yılmaz, ’’Bu sezon şansızlıklar bizim yakamızı bırakmadı. Bunun yanında hakem faktörleri puanlarımızı çaldı. Liderle oynayacağımız bu maç bizim açımızdan gerçekten olmazsa olmazların maçı. Bu maçı alırsak eğer çok büyük bir moral kazanmış oluruz” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.