KALBİM GİRESUNSPOR İÇİN ATIYOR

SPOR 19.01.2017 - 17:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3553+ kez okundu.
 

KALBİM GİRESUNSPOR İÇİN ATIYOR

Giresunspor'un Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinden dolayı bütün takımı yürekten kutladığını ifade etti.
‘Elimde olmayan sebeplerden dolayı her ne kadar maçlara gelemesem de kalbim Giresunspor’umuz ile birlikte atıyor’ diyen Tütüncü, yeşil beyazlı camianın 40 yıllık Süper Lig özlemini dindirmek için çıktıkları yolda sonuna kadar savaşmaya devam edeceklerinin altını çizdi.TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan haklı galibiyetin sevinci yaşanıyor. Güçlü rakibini 2-1’lik skorla dize getiren Çotanaklar, ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yaparak taraftarlarını sevince boğdu. Giresunspor Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinden dolayı bütün takımı yürekten kutladı. Güçlü rakipleri karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Tütüncü, “Öncelikle bu zorlu maçı kayıpsız geçerek ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yapan bütün takımı yürekten kutluyorum. İlkler her zaman zordur. Antep maçını kazanmamız çok iyi oldu. Şimdi önümüzde Altınordu karşılaşması var. Aldığımız galibiyetin daha da anlam kazanması için Altınordu’yu da yenmemiz lazım. Bu ligde kolay maç yok. Hedefe giden yolda her maç bizim için bir final niteliği taşıyor. Engelleri tek tek aşıp sezon sonunda Giresunspor camiasının Süper Lig hayallerini gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Bu zorlu maratonda bütün taraftarlarımızı Giresunspor etrafında birleşmeye ve takımımıza destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu. 
Giresunspor'un Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinden dolayı bütün takımı yürekten kutladığını ifade etti.
‘Elimde olmayan sebeplerden dolayı her ne kadar maçlara gelemesem de kalbim Giresunspor’umuz ile birlikte atıyor’ diyen Tütüncü, yeşil beyazlı camianın 40 yıllık Süper Lig özlemini dindirmek için çıktıkları yolda sonuna kadar savaşmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan haklı galibiyetin sevinci yaşanıyor. Güçlü rakibini 2-1’lik skorla dize getiren Çotanaklar, ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yaparak taraftarlarını sevince boğdu. Giresunspor Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinden dolayı bütün takımı yürekten kutladı. Güçlü rakipleri karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Tütüncü, “Öncelikle bu zorlu maçı kayıpsız geçerek ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yapan bütün takımı yürekten kutluyorum. İlkler her zaman zordur. Antep maçını kazanmamız çok iyi oldu. Şimdi önümüzde Altınordu karşılaşması var. Aldığımız galibiyetin daha da anlam kazanması için Altınordu’yu da yenmemiz lazım. Bu ligde kolay maç yok. Hedefe giden yolda her maç bizim için bir final niteliği taşıyor. Engelleri tek tek aşıp sezon sonunda Giresunspor camiasının Süper Lig hayallerini gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Bu zorlu maratonda bütün taraftarlarımızı Giresunspor etrafında birleşmeye ve takımımıza destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.