Bulancak Anadolu İmam Hatip'te etkinlik bitmiyor

SPOR 19.01.2017 - 17:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3156+ kez okundu.
 

Bulancak Anadolu İmam Hatip'te etkinlik bitmiyor

BAİH'de faaliyetler dönem sonu gelmesine rağmen dur durak bilmiyor.
Okul müdürü Yunis Aydın ile en faal okullardan biri olan BAİHL de hemen her alanda faaliyet var. Kültür, sanat, spor da katıldığı her faaliyette ses getiren BAİHL'de son olarak atletizm de krosta il 3.ğü getirildi. Okul beden eğitimi öğretmeni Erdal Bulut'un çalıştırdığı okul takımı Giresun Gençler Liseler krosta Çarşamba günü Giresun da yapılan yarışmada 3. oldu. 17 okulun ve 96 sporcunun katıldığı 5bin metre krosta 3. olan takımda şu sporcular yer aldı. Serkan Yıldız, Hayati Pamuk, Bayram Karahasan, Çetin Fırat, Cavit Getmez ve Murat Korkmaz.BAİHL'de yıllarca meslek derslerinde öğretmenlik yapan Mustafa Oral içinde Bulancak İskele Cafe-Resturant ta veda yemeği yapıldı. Veda yemeğine Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, ve Sabiha-Raşit Özdemir Meslek Lisesi Müdürü Adem İlyas ta katıldı. Mustafa Oral'a yaptığı hizmetler için de İlçe Milli Eğitim Müdürü Bulut tarafından hediye ve plaket verildi. Okul öğretmenleri, öğrenciler ve velilerinde katıldığı yemekte emekli olan Mustafa Oral, yemeğe katılanlara ve kendisini yalnız bırakmayan öğrencilerine teşekkür etti.  
BAİH'de faaliyetler dönem sonu gelmesine rağmen dur durak bilmiyor.
Okul müdürü Yunis Aydın ile en faal okullardan biri olan BAİHL de hemen her alanda faaliyet var. Kültür, sanat, spor da katıldığı her faaliyette ses getiren BAİHL'de son olarak atletizm de krosta il 3.ğü getirildi. Okul beden eğitimi öğretmeni Erdal Bulut'un çalıştırdığı okul takımı Giresun Gençler Liseler krosta Çarşamba günü Giresun da yapılan yarışmada 3. oldu. 17 okulun ve 96 sporcunun katıldığı 5bin metre krosta 3. olan takımda şu sporcular yer aldı. Serkan Yıldız, Hayati Pamuk, Bayram Karahasan, Çetin Fırat, Cavit Getmez ve Murat Korkmaz.
BAİHL'de yıllarca meslek derslerinde öğretmenlik yapan Mustafa Oral içinde Bulancak İskele Cafe-Resturant ta veda yemeği yapıldı. Veda yemeğine Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, ve Sabiha-Raşit Özdemir Meslek Lisesi Müdürü Adem İlyas ta katıldı. Mustafa Oral'a yaptığı hizmetler için de İlçe Milli Eğitim Müdürü Bulut tarafından hediye ve plaket verildi. Okul öğretmenleri, öğrenciler ve velilerinde katıldığı yemekte emekli olan Mustafa Oral, yemeğe katılanlara ve kendisini yalnız bırakmayan öğrencilerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.