GİRKAD'tan Başkan Erener'e övgü

EKONOMİ 19.01.2017 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4516+ kez okundu.
 

GİRKAD'tan Başkan Erener'e övgü

Giresun Kadınları Güçlendirme Derneği (GİRKAD) Başkanı Hatice Satgun,...
...Başkan Yardımcısı Leyla Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Rabia Satgun, İpek İpek, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.Dernek Başkanı Satgun ve beraberindekiler, Başkan Erener’e ortak çalışma talebinde bulunarak, proje ve çalışma alanlarında kendilerine maddi ve manevi destek istedi.Başkan Erener’e övgüler de yağdıran Satgun, “Başkanımızın çalışmalarını takip ve takdir ediyoruz. Çok başarılı bir başkan. Hizmet anlayışından ödün vermeyerek, çok başarılı işlere imza atıyor” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Erener ise, ziyaretçilere teşekkür etti.  
Giresun Kadınları Güçlendirme Derneği (GİRKAD) Başkanı Hatice Satgun,...
...Başkan Yardımcısı Leyla Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Rabia Satgun, İpek İpek, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.
Dernek Başkanı Satgun ve beraberindekiler, Başkan Erener’e ortak çalışma talebinde bulunarak, proje ve çalışma alanlarında kendilerine maddi ve manevi destek istedi.
Başkan Erener’e övgüler de yağdıran Satgun, “Başkanımızın çalışmalarını takip ve takdir ediyoruz. Çok başarılı bir başkan. Hizmet anlayışından ödün vermeyerek, çok başarılı işlere imza atıyor” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Erener ise, ziyaretçilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.