Kuzalan Tabiat Parkı'nda Güz sergisi

KÜLTÜR 19.01.2017 - 18:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2908+ kez okundu.
 

Kuzalan Tabiat Parkı'nda Güz sergisi

Vali Hasan Karahan, "Kuzalan Tabiat Parkı'nda Güz" konseptli fotoğraf yarışmasının sergi açılışını yaptı.
Giresun ili, Dereli ilçesi, Alancık köyü sınırları içerisinde kalan Kuzalan Tabiat Parkı’nda 5-6 Kasım 2016 tarihinde yapılan “Kuzalan Tabiat Parkı’nda Güz Fotomaratonu” yarışmasına Türkiye’nin birçok ilinden 160 fotoğraf sanatçısı katılmış ve 400 fotoğraf jüriye teslim edilmişti. Bu fotoğraflar içinden seçilen; 1.,2.,3. ‘lük ve mansiyon ödülü kazanan 4 adet fotoğraf ile 26 adet sergileme fotoğrafı olmak üzere toplamda 33 adet fotoğrafın bulunduğu  sergi bugün (16.01.2017) saat 14.00 de Can Akengin Sergi Salonunda sergilendi.Açılış kurdelesini Vali Karahan’ın kestiği sergi 16-20 Ocak arası Can AKENGİN Sergi Salonunda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.Sergi açılışına; Vali Hasan Karahan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdür Yardımcısı Cüneyt Aloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Şube Müdürü Ertan Kuduban, DSİ Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan, Öğretmenevi Müdürü Ercan Sezer, Giresun Turizm Alt yapı Birlik Müdürü Tamer Uzuner, Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği üyeleri ve vatandaşların katıldı.  
Vali Hasan Karahan, "Kuzalan Tabiat Parkı'nda Güz" konseptli fotoğraf yarışmasının sergi açılışını yaptı.
Giresun ili, Dereli ilçesi, Alancık köyü sınırları içerisinde kalan Kuzalan Tabiat Parkı’nda 5-6 Kasım 2016 tarihinde yapılan “Kuzalan Tabiat Parkı’nda Güz Fotomaratonu” yarışmasına Türkiye’nin birçok ilinden 160 fotoğraf sanatçısı katılmış ve 400 fotoğraf jüriye teslim edilmişti. 
Bu fotoğraflar içinden seçilen; 1.,2.,3. ‘lük ve mansiyon ödülü kazanan 4 adet fotoğraf ile 26 adet sergileme fotoğrafı olmak üzere toplamda 33 adet fotoğrafın bulunduğu  sergi bugün (16.01.2017) saat 14.00 de Can Akengin Sergi Salonunda sergilendi.
Açılış kurdelesini Vali Karahan’ın kestiği sergi 16-20 Ocak arası Can AKENGİN Sergi Salonunda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Sergi açılışına; Vali Hasan Karahan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdür Yardımcısı Cüneyt Aloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Şube Müdürü Ertan Kuduban, DSİ Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan, Öğretmenevi Müdürü Ercan Sezer, Giresun Turizm Alt yapı Birlik Müdürü Tamer Uzuner, Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği üyeleri ve vatandaşların katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.