CHP den başkan Yakar'a sorular

SİYASET 19.01.2017 - 18:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3318+ kez okundu.
 

CHP den başkan Yakar'a sorular

CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir,...
...parti lokalinde yaptığı basın açıklamasında Anayasa Değişikliği ile ilgili vatandaşın 'Hayır' demesi gerektiğini belirterek, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a son günlerde yaşanan bazı olaylarla ilgili sorular sordu.Öncelikle anayasada yapılacak değişikliklere değinen Başkan Özdemir, "Biz parti olarak anayasada yapılan değişiklere ‘Hayır’ diyoruz. İkinci turda da kabul edilecek olan anayasa değişikliğinden sonra referandum gözüküyor. Biz şimdiden Bulancak'ta köy köy ve ilçe genelinde ‘Hayır’ için çalışmalara bu hafta başlayacağız. Amacımız vatandaşın ‘Hayır’ demesidir" dedi.Bulancak'ın esas konusunun son günlerde Bulancak meydanında ilk kez bir belediye başkanına yapılan hakaret ve ağza alınmayacak olan sözlerin ilçede büyük tepki çekmesi olduğuna dikkat çeken Başkan Özdemir, "Bulancak'ta bugüne kadar seçimle gelmiş hiçbir belediye başkanı için böyle bir durum olmamıştır. Başkan Yakar, hakkında söylenen bu sözlerin bu makam da bulunanlar için hiçte hoş olmadığı bellidir. Başkan hem bu konuya bir açıklık getirmeli hem de bahsedilen TOKİ 2. etap ile ilgili kendisi ve belediye ilen olan bağlantı için açıklama yapmalıdır. Nedir bu konu, kim bu konunun içindedir? Kamuoyu bunu bilmek zorundadır" diye konuştu.Öte yandan Bulancak beton santrali ile ilgili ortaya atılan ve şuana kadar cevap verilemeyen soruların bir cevabının olması gerektiğini kaydeden Özdemir şu şekilde konuştu;  "Başkan bu konularla ilgili bir cevap vermelidir. Bu şirkete hangi partili arkadaşı veya meclis üyesi ortaktır? Bu şirketin Bulancak belediyesine verdiği bir pay var mıdır? Ayrıca Kovanlık'ta yapılan HES’te başkanının ortaklığı var mıdır? Bunları Bulancak kamuoyu merak ediyor ve bizde onlar adına bunu soruyoruz. Başkan halka mı hizmet edecek yoksa rant peşinde mi koşacaktır? Başkan Yakar'dan bir cevap bekliyoruz"
CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir,...
...parti lokalinde yaptığı basın açıklamasında Anayasa Değişikliği ile ilgili vatandaşın 'Hayır' demesi gerektiğini belirterek, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a son günlerde yaşanan bazı olaylarla ilgili sorular sordu.
Öncelikle anayasada yapılacak değişikliklere değinen Başkan Özdemir, "Biz parti olarak anayasada yapılan değişiklere ‘Hayır’ diyoruz. İkinci turda da kabul edilecek olan anayasa değişikliğinden sonra referandum gözüküyor. Biz şimdiden Bulancak'ta köy köy ve ilçe genelinde ‘Hayır’ için çalışmalara bu hafta başlayacağız. Amacımız vatandaşın ‘Hayır’ demesidir" dedi.
Bulancak'ın esas konusunun son günlerde Bulancak meydanında ilk kez bir belediye başkanına yapılan hakaret ve ağza alınmayacak olan sözlerin ilçede büyük tepki çekmesi olduğuna dikkat çeken Başkan Özdemir, "Bulancak'ta bugüne kadar seçimle gelmiş hiçbir belediye başkanı için böyle bir durum olmamıştır. Başkan Yakar, hakkında söylenen bu sözlerin bu makam da bulunanlar için hiçte hoş olmadığı bellidir. Başkan hem bu konuya bir açıklık getirmeli hem de bahsedilen TOKİ 2. etap ile ilgili kendisi ve belediye ilen olan bağlantı için açıklama yapmalıdır. Nedir bu konu, kim bu konunun içindedir? Kamuoyu bunu bilmek zorundadır" diye konuştu.
Öte yandan Bulancak beton santrali ile ilgili ortaya atılan ve şuana kadar cevap verilemeyen soruların bir cevabının olması gerektiğini kaydeden Özdemir şu şekilde konuştu;  "Başkan bu konularla ilgili bir cevap vermelidir. Bu şirkete hangi partili arkadaşı veya meclis üyesi ortaktır? Bu şirketin Bulancak belediyesine verdiği bir pay var mıdır? Ayrıca Kovanlık'ta yapılan HES’te başkanının ortaklığı var mıdır? Bunları Bulancak kamuoyu merak ediyor ve bizde onlar adına bunu soruyoruz. Başkan halka mı hizmet edecek yoksa rant peşinde mi koşacaktır? Başkan Yakar'dan bir cevap bekliyoruz"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.