Vali Karahan muhtarlar ile sorunları konuştu

GÜNDEM 19.01.2017 - 18:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2323+ kez okundu.
 

Vali Karahan muhtarlar ile sorunları konuştu

Giresun Valisi Hasan Karahan Bulancak'ta mahalle ve köy muhtarları ile bir toplantı yaptı.
17 Ocak 2017 Salı günü Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda saat 11. 00’de başlayan sorunların tartışıldığı toplantıya Vali Karahan, Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Tapu Müdürü Mehmet Ünal, Sosyal Yard. Vakfı Müdürü Melahat Cürgül, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İl Genel Meclis üyesi Cemal Karadeniz, Abdüsselam Çağrıcı ve Bulancak ta ki mahalle ve köy muhtarları katıldı.İçişleri Bakanlığının talimatı ile il ve ilçelerde her ay muhtarlar ve vatandaşların sorunlarının konuşulduğu toplantılar da vali ve kaymakamlar kendilerine iletilen sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacak.Vali Karahan'ın katıldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Vali Karahan, “Bakanlığımız bundan sonra her ay sorunların görüşüleceği bu toplantıların yapılmasını istiyor. Bizlerde yetkili kişiler olarak hepinizin taleplerini yakından takip edeceğiz. Giresun valiliği sitemizde daha önce muhtarlar ile ilgili iletişim ve talepleriniz yapacağınız bir alan oluşturduk. Bu siteden her zaman bize ulaşabilirsiniz.  Bu toplantı da sizlerin ne gibi sorunları var görevli arkadaşlara söyleyin. Bizlerde çözüm için gerekli çalışmaları yapalım” dedi.Zaman zaman sorunların çözümü noktasında muhtarların kendilerine ulaşmakta sıkıntı çektiklerini bildiklerini kaydeden Vali Karahan, “Devletin işi ve görevi vatandaşın sorunu için çözüm bulmaktır. Kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımız ile uyumlu bir şekilde sorunların üstesinde geleceğiz. Özellikle muhtarlarımız mahalle ve köylerde birebir sorunları tespit ederek bizlere aktarmalıdır. Bu sorunlar hakkında ne yapıldığını yapacağımız aylık toplantılarda göreceğiz. Bunları aylık raporlar halinde değerlendirip karşılıklı olarak çözüm için neler yapılacağını da toplantılarda sizlere aktaracağız. Bu konuda bir sıkıntının olmaması için hepimiz bir birimize destek olmalı ve sabırla sorunları aşmaya gayret etmeliyiz” dedi.Toplantı sonrası Vali Karahan 75. Yıl Halk Kütüphanesinde bir süre incelemede bulundu ve yetkililerden eksikler hakkında bilgi aldı.  
Giresun Valisi Hasan Karahan Bulancak'ta mahalle ve köy muhtarları ile bir toplantı yaptı.
17 Ocak 2017 Salı günü Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda saat 11. 00’de başlayan sorunların tartışıldığı toplantıya Vali Karahan, Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, İlçe Tapu Müdürü Mehmet Ünal, Sosyal Yard. Vakfı Müdürü Melahat Cürgül, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İl Genel Meclis üyesi Cemal Karadeniz, Abdüsselam Çağrıcı ve Bulancak ta ki mahalle ve köy muhtarları katıldı.
İçişleri Bakanlığının talimatı ile il ve ilçelerde her ay muhtarlar ve vatandaşların sorunlarının konuşulduğu toplantılar da vali ve kaymakamlar kendilerine iletilen sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacak.
Vali Karahan'ın katıldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Vali Karahan, “Bakanlığımız bundan sonra her ay sorunların görüşüleceği bu toplantıların yapılmasını istiyor. Bizlerde yetkili kişiler olarak hepinizin taleplerini yakından takip edeceğiz. Giresun valiliği sitemizde daha önce muhtarlar ile ilgili iletişim ve talepleriniz yapacağınız bir alan oluşturduk. Bu siteden her zaman bize ulaşabilirsiniz.  Bu toplantı da sizlerin ne gibi sorunları var görevli arkadaşlara söyleyin. Bizlerde çözüm için gerekli çalışmaları yapalım” dedi.
Zaman zaman sorunların çözümü noktasında muhtarların kendilerine ulaşmakta sıkıntı çektiklerini bildiklerini kaydeden Vali Karahan, “Devletin işi ve görevi vatandaşın sorunu için çözüm bulmaktır. Kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımız ile uyumlu bir şekilde sorunların üstesinde geleceğiz. Özellikle muhtarlarımız mahalle ve köylerde birebir sorunları tespit ederek bizlere aktarmalıdır. Bu sorunlar hakkında ne yapıldığını yapacağımız aylık toplantılarda göreceğiz. Bunları aylık raporlar halinde değerlendirip karşılıklı olarak çözüm için neler yapılacağını da toplantılarda sizlere aktaracağız. Bu konuda bir sıkıntının olmaması için hepimiz bir birimize destek olmalı ve sabırla sorunları aşmaya gayret etmeliyiz” dedi.
Toplantı sonrası Vali Karahan 75. Yıl Halk Kütüphanesinde bir süre incelemede bulundu ve yetkililerden eksikler hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.