Bulancakspor atağa geçti

SPOR 20.02.2017 - 16:58, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:26 3480+ kez okundu.
 

Bulancakspor atağa geçti

Bölgesel Amatör Lig'de Çorum Ortaköybelediye Şapinuvaspor-1926 Bulancakspor karşılaşmasında,...
...1926 Bulancakspor  deplasmanda Şapinovaspor’u 3-1 yendi. 1926 Bulancakspor teknik direktör olarak takımın başına getirilen Hüseyin Tomak’la ikide iki yaptı. Geçtiğimiz hafta sahasında Görelespor’u yenen 1926 Bulancakspor bu maçta da deplasmanda Şapinovaspor’u 3-1’le geçerek galibiyet serisine devam etti. 1926 Bulancakspor Teknik Direktörü Hüseyin Tomak , Şapinovaspor galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, takımla birlikte 2. haftayı geride bıraktıklarını ve Şapinovaspor’dan dış sahada anlamlı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi, "Oyuncularımızı bu anlamlı galibiyetten dolayı kutluyorum. Bu galibiyet, Bulancaklıları  rahatlatacaktır diye düşünüyorum. Şu anda kabullendiğimiz bir olayı, belki lehimize çevirebiliriz. Önümüzde 6 hafta kaldı. En azından kalan bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz"  1-3  
Bölgesel Amatör Lig'de Çorum Ortaköybelediye Şapinuvaspor-1926 Bulancakspor karşılaşmasında,...
...1926 Bulancakspor  deplasmanda Şapinovaspor’u 3-1 yendi. 1926 Bulancakspor teknik direktör olarak takımın başına getirilen Hüseyin Tomak’la ikide iki yaptı. Geçtiğimiz hafta sahasında Görelespor’u yenen 1926 Bulancakspor bu maçta da deplasmanda Şapinovaspor’u 3-1’le geçerek galibiyet serisine devam etti. 1926 Bulancakspor Teknik Direktörü Hüseyin Tomak , Şapinovaspor galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, takımla birlikte 2. haftayı geride bıraktıklarını ve Şapinovaspor’dan dış sahada anlamlı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi, "Oyuncularımızı bu anlamlı galibiyetten dolayı kutluyorum. Bu galibiyet, Bulancaklıları  rahatlatacaktır diye düşünüyorum. Şu anda kabullendiğimiz bir olayı, belki lehimize çevirebiliriz. Önümüzde 6 hafta kaldı. En azından kalan bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz"
 1-3

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.