Gürgenci'den GTB'ye teşekkür plaketi

EKONOMİ 20.02.2017 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4238+ kez okundu.
 

Gürgenci'den GTB'ye teşekkür plaketi

Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Ticaret Borsası'na teşekkür plaketi takdim etti.
EMITT Turizm 2017 Fuarı sürecinde katkılarından dolayı Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu’na teşekkür plaketi sunan Gürgenci, "Kurumunuzun EMITT gibi uluslar arası bir organizasyonda ciddi emekleri olmuştur. Geçmişten günümüze kesintisiz emeklerinden dolayı Giresun Ticaret Borsası Başkanımız huzurunda tüm camianıza teşekkür ederiz" dedi.Ziyaret sırasında kamuoyunda büyük ses getiren ve DOKA tarafından destek alan 'Fındık Müzesi' projesi üzerinde detaylı inceleme yapılarak fikir alışverişi yapıldı.  
Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Ticaret Borsası'na teşekkür plaketi takdim etti.
EMITT Turizm 2017 Fuarı sürecinde katkılarından dolayı Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu’na teşekkür plaketi sunan Gürgenci, "Kurumunuzun EMITT gibi uluslar arası bir organizasyonda ciddi emekleri olmuştur. Geçmişten günümüze kesintisiz emeklerinden dolayı Giresun Ticaret Borsası Başkanımız huzurunda tüm camianıza teşekkür ederiz" dedi.
Ziyaret sırasında kamuoyunda büyük ses getiren ve DOKA tarafından destek alan 'Fındık Müzesi' projesi üzerinde detaylı inceleme yapılarak fikir alışverişi yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.