'16 Nisan'da bütün yurttaşlarımız oy kullanmalı'

SİYASET 20.02.2017 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2659+ kez okundu.
 

'16 Nisan'da bütün yurttaşlarımız oy kullanmalı'

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa referandumunda oy kullanacak olan seçmenlerin,...
...kimlik bilgileri ve adreslerinin yer aldığı liste muhtarlıklarda askıya çıkarıldı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, referandumun önemine dikkat çekerek ‘listelere bakılması’ çağrısında bulundu.'26 Şubat'a kadar bütün hemşerilerimi bağlı oldukları muhtarlıklardaki veya Yüksek Seçim Kurulunun seçmen.ysk.gov.tr internet sitesindeki listelere bakmaya davet ediyorum' diyen Bektaşoğlu "Bu listelerde ismi olmayanlar veya bilgileri eksik olanlar 26 Şubat'a kadar seçim kurullarına itirazları halinde seçmen kütüğüne yazılabilecekler. Ayrıca üniversite öğrenimi gören ve yurtlarda barınan öğrenci kardeşlerim de, aynı süre içinde eğer yurtta kalıyorlarsa, yurtların bağlı bulunduğu ilgili nüfus müdürlüklerine bizzat başvurması ve tescil edilen adrese ilişkin imzalı ve onaylı adres beyan formunun bir örneği ve eklerini İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir" dedi.  
16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa referandumunda oy kullanacak olan seçmenlerin,...
...kimlik bilgileri ve adreslerinin yer aldığı liste muhtarlıklarda askıya çıkarıldı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, referandumun önemine dikkat çekerek ‘listelere bakılması’ çağrısında bulundu.
'26 Şubat'a kadar bütün hemşerilerimi bağlı oldukları muhtarlıklardaki veya Yüksek Seçim Kurulunun seçmen.ysk.gov.tr internet sitesindeki listelere bakmaya davet ediyorum' diyen Bektaşoğlu "Bu listelerde ismi olmayanlar veya bilgileri eksik olanlar 26 Şubat'a kadar seçim kurullarına itirazları halinde seçmen kütüğüne yazılabilecekler. Ayrıca üniversite öğrenimi gören ve yurtlarda barınan öğrenci kardeşlerim de, aynı süre içinde eğer yurtta kalıyorlarsa, yurtların bağlı bulunduğu ilgili nüfus müdürlüklerine bizzat başvurması ve tescil edilen adrese ilişkin imzalı ve onaylı adres beyan formunun bir örneği ve eklerini İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.