Adaletsizliği ortadan kaldırabilecek tek devlet Türkiye'dir

SİYASET 20.02.2017 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3477+ kez okundu.
 

Adaletsizliği ortadan kaldırabilecek tek devlet Türkiye'dir

Başbakan Yardımcısı hemşerimiz Nurettin Canikli,...
...16 Nisan'da yapılacak Anayasa Değişikliği referandumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "16 Nisan, Türkiye’nin geleceğinde her zaman güçlü yönetimlerin garanti altına alınması projesinin adıdır. Türkiye yönetiminde ortaya çıkması muhtemel engellerin, sıkıntıların, kararsızlıkların, tereddütlerin giderilmesi projesinin adıdır" dedi.'Türkiye yeteri kadar güce ulaşmadıkça, dünyada adaletsizlik ortadan kalkmaz. Dünyadaki bu haksızlığı, adaletsizliği ortadan kaldırabilecek tek devlet Türkiye’dir' diye konuşan Başbakan Yardımcısı Canikli, "Her gün reform diye nitelendirebileceğimiz adım atıyoruz. Hükümet olarak karar alıyoruz, bundan sonra da devam edecek. 16 Nisan’dan itibaren bu milletin geleceğinin teminatını garanti altına alacak bir yönetim yapısını mutlaka milletimize anlatmamız gerekiyor. Bunun yolunun da cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden geçtiğini anlatmamız gerekiyor. Bu milletin, dünyaya adalet dağıtabilmesinin önünü açabilmek için güçlü yönetim yapısına geçmesi gerektiği, bunun bir sorumluluk olduğunu, doğrusunun bu olduğunu millete anlatmamız gerekiyor. Gece-gündüz anlatmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.  
Başbakan Yardımcısı hemşerimiz Nurettin Canikli,...
...16 Nisan'da yapılacak Anayasa Değişikliği referandumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "16 Nisan, Türkiye’nin geleceğinde her zaman güçlü yönetimlerin garanti altına alınması projesinin adıdır. Türkiye yönetiminde ortaya çıkması muhtemel engellerin, sıkıntıların, kararsızlıkların, tereddütlerin giderilmesi projesinin adıdır" dedi.
'Türkiye yeteri kadar güce ulaşmadıkça, dünyada adaletsizlik ortadan kalkmaz. Dünyadaki bu haksızlığı, adaletsizliği ortadan kaldırabilecek tek devlet Türkiye’dir' diye konuşan Başbakan Yardımcısı Canikli, "Her gün reform diye nitelendirebileceğimiz adım atıyoruz. Hükümet olarak karar alıyoruz, bundan sonra da devam edecek. 16 Nisan’dan itibaren bu milletin geleceğinin teminatını garanti altına alacak bir yönetim yapısını mutlaka milletimize anlatmamız gerekiyor. Bunun yolunun da cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden geçtiğini anlatmamız gerekiyor. Bu milletin, dünyaya adalet dağıtabilmesinin önünü açabilmek için güçlü yönetim yapısına geçmesi gerektiği, bunun bir sorumluluk olduğunu, doğrusunun bu olduğunu millete anlatmamız gerekiyor. Gece-gündüz anlatmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.