Mustafa Bozbağ'dan 40 yıllık çağrı

SPOR 23.02.2017 - 16:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2324+ kez okundu.
 

Mustafa Bozbağ'dan 40 yıllık çağrı

Ligde önüne geleni deviren Çotanakların Başkanı Bozbağ,..
...Elazığspor maçı öncesi yeşil beyazlı camiaya tarihi bir çağrıda bulundu. 'Biz zaten elimizden geleni yapıyoruz. Geldiğimiz nokta ortada' diyen Bozbağ, "Söylenecek bir şey yok. Bundan sonra söz taraftarlarda" dedi.TFF 1. Lig’de emin adımlarla 40 senelik Süper Lig hedefine yürüyen Giresunspor’da 5 maçlık galibiyet serisi yeşil beyazlı camianın iştahını daha da kabarttı. Oynadığı pozitif futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla bütün Giresunluların gururu olan Giresunspor, rakiplerinin de imrenerek izlediği, başarılarını takdir ettiği bir kulüp haline geldi.Ligin en mütevazi bütçesiyle şampiyonluk yarışına ortak olan Giresunspor’da, kulübü kapanmaktan kurtarıp Süper Lig’in eşiğine getiren Çotanakların Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Cuma akşamı oynanacak Elazığspor maçı öncesi yeşil beyazlı camiaya çok önemli bir mesaj gönderdi.'Artık bundan sonra söz taraftarlarımızda olacak' diyen Bozbağ, "Söylenecek bir şey yok. Artık söz taraftarlarda… Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerek sivil toplum örgütleri gerek taraftar gruplarının harekete geçme zamanı diye düşünüyorum. Kırk senelik hayalin peşindeyiz, kırk senelik hedefi kovalıyoruz. Biz bunu yakalamak için her şeyi yapıyoruz. Geldiğimiz nokta ortada. Bundan sonra söz taraftarlarımızda olmalı. İnşallah taraftarlarımız Cuma günü stadı doldurur ve bu yürekli çocuklara hak ettikleri desteği fazlasıyla verirler" diye konuştu.   
Ligde önüne geleni deviren Çotanakların Başkanı Bozbağ,..
...Elazığspor maçı öncesi yeşil beyazlı camiaya tarihi bir çağrıda bulundu. 'Biz zaten elimizden geleni yapıyoruz. Geldiğimiz nokta ortada' diyen Bozbağ, "Söylenecek bir şey yok. Bundan sonra söz taraftarlarda" dedi.
TFF 1. Lig’de emin adımlarla 40 senelik Süper Lig hedefine yürüyen Giresunspor’da 5 maçlık galibiyet serisi yeşil beyazlı camianın iştahını daha da kabarttı. Oynadığı pozitif futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla bütün Giresunluların gururu olan Giresunspor, rakiplerinin de imrenerek izlediği, başarılarını takdir ettiği bir kulüp haline geldi.
Ligin en mütevazi bütçesiyle şampiyonluk yarışına ortak olan Giresunspor’da, kulübü kapanmaktan kurtarıp Süper Lig’in eşiğine getiren Çotanakların Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Cuma akşamı oynanacak Elazığspor maçı öncesi yeşil beyazlı camiaya çok önemli bir mesaj gönderdi.
'Artık bundan sonra söz taraftarlarımızda olacak' diyen Bozbağ, "Söylenecek bir şey yok. Artık söz taraftarlarda… Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerek sivil toplum örgütleri gerek taraftar gruplarının harekete geçme zamanı diye düşünüyorum. Kırk senelik hayalin peşindeyiz, kırk senelik hedefi kovalıyoruz. Biz bunu yakalamak için her şeyi yapıyoruz. Geldiğimiz nokta ortada. Bundan sonra söz taraftarlarımızda olmalı. İnşallah taraftarlarımız Cuma günü stadı doldurur ve bu yürekli çocuklara hak ettikleri desteği fazlasıyla verirler" diye konuştu.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.