Turizm Derneği'nden fotoğraf yarışması

SANAT 23.02.2017 - 16:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4227+ kez okundu.
 

Turizm Derneği'nden fotoğraf yarışması

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneğinden bir faaliyet daha.
Bulancak'ın tanıtılması için dernek yönetimi 'Dört Mevsim Bulancak' konulu bir fotoğraf yarışması düzenlendi. Dernek Başkanı Leyla Kara, "İlçemizin tanıtılması için dernek olarak yaptığımız etkinliklere bir yenisini bu fotoğraf yarışması ile eklemiş olacağız.Bulancak ve ilçe dışından Bulancaklı olan veya olmayan ilçemizi seven herkes bu yarışmaya katılabilir. Ödüllü bu yarışmaya çok sayıda katılımcı bekliyoruz" dedi.Son katılım tarihi 31 Mart 2017 olan yarışmada ödüllerde şu şekilde. Birinciye 2.000 TL, ikinciye 1.250 TL, üçüncüye 1.000 TL, özel ödüle 500 TL, mansiyona(2kişi)300 TL, sergilemeye(24 resim)75 TL ödül verilecek. Yarışmanın jüri üyeleri de Bahtiyar Hüsem, Fatih Mehmet Gök, Halit Kahveci, Kemal Gürgenci ve Leyla Kara'dan oluşuyor. Yarışmaya ayrıca Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediye Başkanlığı da  destek oluyor.  
Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneğinden bir faaliyet daha.
Bulancak'ın tanıtılması için dernek yönetimi 'Dört Mevsim Bulancak' konulu bir fotoğraf yarışması düzenlendi. Dernek Başkanı Leyla Kara, "İlçemizin tanıtılması için dernek olarak yaptığımız etkinliklere bir yenisini bu fotoğraf yarışması ile eklemiş olacağız.Bulancak ve ilçe dışından Bulancaklı olan veya olmayan ilçemizi seven herkes bu yarışmaya katılabilir. Ödüllü bu yarışmaya çok sayıda katılımcı bekliyoruz" dedi.
Son katılım tarihi 31 Mart 2017 olan yarışmada ödüllerde şu şekilde. Birinciye 2.000 TL, ikinciye 1.250 TL, üçüncüye 1.000 TL, özel ödüle 500 TL, mansiyona(2kişi)300 TL, sergilemeye(24 resim)75 TL ödül verilecek. Yarışmanın jüri üyeleri de Bahtiyar Hüsem, Fatih Mehmet Gök, Halit Kahveci, Kemal Gürgenci ve Leyla Kara'dan oluşuyor. Yarışmaya ayrıca Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediye Başkanlığı da  destek oluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.