Suriyeli İşadamı, OSB'ye kahve fabrikası kuracak

EKONOMİ 23.02.2017 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2801+ kez okundu.
 

Suriyeli İşadamı, OSB'ye kahve fabrikası kuracak

Vali Hasan Karahan, yapacakları yatırım konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere Giresun'da bulunan Suriyeli işadamı Belal Al Hamwi'yi makamında kabul etti.
...Türkiye’de kahve sektöründe yatırım yapmayı planladıklarını kaydeden Suriyeli işadamı Belal Al Hamwi, Suriye ile Dubai’de fabrikalarının bulunduğunu ve 50 ülkeye ihracat yapan bir firma olduklarını ifade ederek; Türkiye’de açılacak olan ve 100-150 kişilik istihdam sağlayacak kahve fabrikasını, Giresun’da Bulancak Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışma yürüttüklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, yatırım potansiyeli bulunan ilimize yerli yabancı tüm yatırımcıları beklediklerini ifade ederek, kuracakları fabrikayla ilimizde ciddi anlamda istihdam sağlayacak olan Suriyeli işadamına teşekkür etti. Görüşmede, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Bulancak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Erhan ve yatırımcı firma yetkilileri de hazır bulundu.  
Vali Hasan Karahan, yapacakları yatırım konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere Giresun'da bulunan Suriyeli işadamı Belal Al Hamwi'yi makamında kabul etti.
...Türkiye’de kahve sektöründe yatırım yapmayı planladıklarını kaydeden Suriyeli işadamı Belal Al Hamwi, Suriye ile Dubai’de fabrikalarının bulunduğunu ve 50 ülkeye ihracat yapan bir firma olduklarını ifade ederek; Türkiye’de açılacak olan ve 100-150 kişilik istihdam sağlayacak kahve fabrikasını, Giresun’da Bulancak Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışma yürüttüklerini söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, yatırım potansiyeli bulunan ilimize yerli yabancı tüm yatırımcıları beklediklerini ifade ederek, kuracakları fabrikayla ilimizde ciddi anlamda istihdam sağlayacak olan Suriyeli işadamına teşekkür etti. 
Görüşmede, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Bulancak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Erhan ve yatırımcı firma yetkilileri de hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.