2. Etap TOKİ'de süreç daha kolay olacak

EKONOMİ 23.02.2017 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3934+ kez okundu.
 

2. Etap TOKİ'de süreç daha kolay olacak

Bulancak'ta ihalesi yapıldıktan sonra yapımı başlayan ve kısa bir sürede binaları yükselen,...
...1. Etap TOKİ’nin ardından 2. Etap TOKİ'de de kayıtların devam ettiği öğrenildi. Halen kayıtları süren TOKİ konutları için arsanın belediyeye devrinin ardından TOKİ eliyle devam edecek olan 2. Etap TOKİ konutlarının hemen 1. Etap TOKİ Konutlarının üst tarafında yapılacağı kaydedildi.TOKİ konusunda gazetemizin sorularını yanıtlayan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a yaptığı açıklamada, "Bizim seçilmemizden önce başlayan sonradan dahil olduğumuz 1. Etap TOKİ tüm hızıyla devam ediyor. O dönem halkımıza verdiğimiz sözü tutarak sıkıntılı bir süreci çözdük ve halkımız evlerine kavuşturduk. Halkımızın yoğun talebi üzerine 2. Etap TOKİ süreci de başladı. 2. Etap TOKİ binalarının yükseldiğini gören vatandaşlarımızın yoğun talepleri ve halkımızın isteği doğrultusunda 2. Etap TOKİ için çalışmalar başladı.  2. Etap TOKİ’de süreç daha kolay olacak. Çünkü süreci biliyoruz. Arazi bize teslim edildiği anda TOKİ ile görüşmeler gerçekleştirerek ilçemize 2. Etap TOKİ’yi kazandıracağız. Bir belediye başkanı olarak vatandaşımızın yuva sahibi olması, ilçemin nüfusunun artması ve yerleşim alanının genişlemesi benim mutlu olacağım ve mücadele edeceğim bir şeydir. Bu manada geçmişte olduğu gibi üzerime düşeni yaparak 2. Etap TOKİ’yi ilçemize kazandıracağız" dedi.
Bulancak'ta ihalesi yapıldıktan sonra yapımı başlayan ve kısa bir sürede binaları yükselen,...
...1. Etap TOKİ’nin ardından 2. Etap TOKİ'de de kayıtların devam ettiği öğrenildi. Halen kayıtları süren TOKİ konutları için arsanın belediyeye devrinin ardından TOKİ eliyle devam edecek olan 2. Etap TOKİ konutlarının hemen 1. Etap TOKİ Konutlarının üst tarafında yapılacağı kaydedildi.
TOKİ konusunda gazetemizin sorularını yanıtlayan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a yaptığı açıklamada, "Bizim seçilmemizden önce başlayan sonradan dahil olduğumuz 1. Etap TOKİ tüm hızıyla devam ediyor. O dönem halkımıza verdiğimiz sözü tutarak sıkıntılı bir süreci çözdük ve halkımız evlerine kavuşturduk. Halkımızın yoğun talebi üzerine 2. Etap TOKİ süreci de başladı. 2. Etap TOKİ binalarının yükseldiğini gören vatandaşlarımızın yoğun talepleri ve halkımızın isteği doğrultusunda 2. Etap TOKİ için çalışmalar başladı.  2. Etap TOKİ’de süreç daha kolay olacak. Çünkü süreci biliyoruz. Arazi bize teslim edildiği anda TOKİ ile görüşmeler gerçekleştirerek ilçemize 2. Etap TOKİ’yi kazandıracağız. Bir belediye başkanı olarak vatandaşımızın yuva sahibi olması, ilçemin nüfusunun artması ve yerleşim alanının genişlemesi benim mutlu olacağım ve mücadele edeceğim bir şeydir. Bu manada geçmişte olduğu gibi üzerime düşeni yaparak 2. Etap TOKİ’yi ilçemize kazandıracağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.