TEK DÜŞÜNCE BOLU MAÇINI KAZANMAK

SPOR 16.03.2017 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3115+ kez okundu.
 

TEK DÜŞÜNCE BOLU MAÇINI KAZANMAK

Giresunspor'un Başkanvekili Nahid Yamak, Boluspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade etti.
Yamak, "Boluspor müsabakası ölüm kalım maçı değil, kimse böyle görmesin. Biz o müsabakaya sadece kazanmamız gereken bir maç gözüyle bakıyoruz. Tamamen bu karşılaşmaya konsantre olduk" dedi.Eskişehirspor ile oynadıkları maçta gol hariç her şeyi yaptıklarını kaydeden Başkanvekili Yamak; “Yönetim olarak her şeyi yaptık. Taraftarımız muhteşem destek verdi. Teknik kadromuz üç puanı çok istedi, futbolcularımız son ana kadar savaştı. Sadece golü bulamadık. Bunun haricinde kaybedilen iki puandan dolayı her hangi bir neden göremiyoruz. Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Sadece Boluspor ile yapacağımız maça konsantre olduk.  Oraya üç puan parolasıyla gideceğiz. Boluspor güçlü bir ekip. 32 puandalar ve iki üç hafta iyi giderlerse Play-off yarışına ortak olacaklardır. Ligin bitimine 10 hafta kaldı. 40 puandayız ve kalan haftaları iki puan ortalamasıyla geride bırakabilirsek 60 puana ulaşırız. Hedeflediğimiz yere ulaşabilmemiz için ilk beş içerisinde yer alan takımlarla yapacağımız maçlarda elde edeceğimiz sonuçlar da çok önemli.  Boluspor müsabakası ölüm kalım maçı değil, kimse böyle görmesin. Biz o müsabakaya sadece kazanmamız gereken bir maç gözüyle bakıyoruz. Tamamen bu karşılaşmaya konsantre olduk" ifadelerini kullandı.  
Giresunspor'un Başkanvekili Nahid Yamak, Boluspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade etti.
Yamak, "Boluspor müsabakası ölüm kalım maçı değil, kimse böyle görmesin. Biz o müsabakaya sadece kazanmamız gereken bir maç gözüyle bakıyoruz. Tamamen bu karşılaşmaya konsantre olduk" dedi.
Eskişehirspor ile oynadıkları maçta gol hariç her şeyi yaptıklarını kaydeden Başkanvekili Yamak; “Yönetim olarak her şeyi yaptık. Taraftarımız muhteşem destek verdi. Teknik kadromuz üç puanı çok istedi, futbolcularımız son ana kadar savaştı. Sadece golü bulamadık. Bunun haricinde kaybedilen iki puandan dolayı her hangi bir neden göremiyoruz. Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Sadece Boluspor ile yapacağımız maça konsantre olduk.  Oraya üç puan parolasıyla gideceğiz. Boluspor güçlü bir ekip. 32 puandalar ve iki üç hafta iyi giderlerse Play-off yarışına ortak olacaklardır. Ligin bitimine 10 hafta kaldı. 40 puandayız ve kalan haftaları iki puan ortalamasıyla geride bırakabilirsek 60 puana ulaşırız. Hedeflediğimiz yere ulaşabilmemiz için ilk beş içerisinde yer alan takımlarla yapacağımız maçlarda elde edeceğimiz sonuçlar da çok önemli.  Boluspor müsabakası ölüm kalım maçı değil, kimse böyle görmesin. Biz o müsabakaya sadece kazanmamız gereken bir maç gözüyle bakıyoruz. Tamamen bu karşılaşmaya konsantre olduk" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.