ATALARIMIZLA GURUR DUYMALIYIZ

GÜNDEM 20.03.2017 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2508+ kez okundu.
 

ATALARIMIZLA GURUR DUYMALIYIZ

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği,...
...18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Bulancak’ta geçtiğimiz Cumartesi günü  çeşitli etkinlikler düzenlendi. Resmi törene Bulancak  Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak  Jandarma Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, Bulancak Başsavcısı Olcay Aksoy, Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Gazilerimiz, Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakan Ulugölge’nin Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması ile başlayan tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması  ile devam etti. Resmi törende konuşan  Jandarma Teğmen Fatih Yıldırım, "Bundan 102 yıl önce kahraman Türk Ordusu Çanakkale’de büyük bir zafer kazanmış ve bu zafer günümüze kadar namını taşımıştır. Atalarımızla gurur duymalıyız. Şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi. Ardından Bulancak  Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen anma programı Bulancak 75.Tiyatro salonunda gerçekleşti.  
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği,...
...18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Bulancak’ta geçtiğimiz Cumartesi günü  çeşitli etkinlikler düzenlendi. Resmi törene Bulancak  Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak  Jandarma Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, Bulancak Başsavcısı Olcay Aksoy, Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Gazilerimiz, Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakan Ulugölge’nin Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması ile başlayan tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması  ile devam etti.
Resmi törende konuşan  Jandarma Teğmen Fatih Yıldırım, "Bundan 102 yıl önce kahraman Türk Ordusu Çanakkale’de büyük bir zafer kazanmış ve bu zafer günümüze kadar namını taşımıştır. Atalarımızla gurur duymalıyız. Şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi.
Ardından Bulancak  Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen anma programı Bulancak 75.Tiyatro salonunda gerçekleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.