Zor bir maç bizi bekliyor

SPOR 23.03.2017 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2925+ kez okundu.
 

Zor bir maç bizi bekliyor

Bölgesel Amatör Lig'de geçen hafta evinde Erzincan 13 Şubatspor'u 3-0 yenerek,...
 ... Görelespor’dan 2 puan öne geçen  1926 Bulancakspor Pazar günü  son haftaların formda takımı Çarşambaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pazar günü Çarşamba Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak kritik 90 dakikayı  1926 Bulancakspor galibiyetle tamamlamak istiyor.  Antrenör Hüseyin Tomak; "Son derece zor bir karşılaşma bizi bekliyor.Çarşambaspor çıkışa geçti. Öncelikli hedefimiz kazanmak olacak. Ancak kaybetmemek da önemli" dedi. 
Bölgesel Amatör Lig'de geçen hafta evinde Erzincan 13 Şubatspor'u 3-0 yenerek,...
 ... Görelespor’dan 2 puan öne geçen  1926 Bulancakspor Pazar günü  son haftaların formda takımı Çarşambaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pazar günü Çarşamba Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak kritik 90 dakikayı  1926 Bulancakspor galibiyetle tamamlamak istiyor. 
Antrenör Hüseyin Tomak; "Son derece zor bir karşılaşma bizi bekliyor.Çarşambaspor çıkışa geçti. Öncelikli hedefimiz kazanmak olacak. Ancak kaybetmemek da önemli" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.