'Şerefsizlik yapana şiir mi yazayım'

SPOR 23.03.2017 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3644+ kez okundu.
 

'Şerefsizlik yapana şiir mi yazayım'

Her türlü eleştiriye açık olduklarını ancak Giresunspor'un değerlerine zarar verenlere en sert şekilde cevap vereceklerinin altını çizen Bozbağ,...
..."Bu sezon başında ‘bunlar küme düşer’ diyenler, bugün ‘bunlar niye şampiyon olmuyor’ diyor. Bu takım en az bütçeyle ligde şuanda dördüncü durumda. Sanki bu takım küme düşmemeye oynuyor gibi belirli bir kesim Giresunspor’u itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Kendi şehrinin takımını itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Ama unuttukları bir şey var Giresunspor’un o günleri geçti. Biraz daha sertleşeceğiz. Bunlara asla izin vermeyeceğiz. Bazen ‘başkanım çok sert konuşuyorsunuz’ diyorlar ne yapayım, şerefsizlik yapana şiir mi yazayım.Bazıları sabrımı zorluyorlar, bu kulübü borca sokanlar bizden daha dik geziyor. Yanımızda bir Trabzonspor örneği var. 45 bin kişiye oynuyor. Borcu bizim on katımız veya yirmi katımız. Merak etmeyin onları da geçeceğiz. Allah bize birlik beraberlikle her şeyi nasip etti. Biz kendimize yapılan eleştirilere kızmıyoruz. Başkanlığım boyunca şahsıma yapılan hakaretlerin hiç birine cevap vermedim ama Giresunspor’u üzdüler mi, Giresunspor’un değerlerine vurdular mı karşılarında Mustafa Bozbağ ve arkadaşlarıyla büyük Giresunspor taraftarlarını bulacaklar. Tilkiden kurnazı yok ama çarşı pazar tilki postuyla dolu" şeklinde konuştu.  
Her türlü eleştiriye açık olduklarını ancak Giresunspor'un değerlerine zarar verenlere en sert şekilde cevap vereceklerinin altını çizen Bozbağ,...
..."Bu sezon başında ‘bunlar küme düşer’ diyenler, bugün ‘bunlar niye şampiyon olmuyor’ diyor. Bu takım en az bütçeyle ligde şuanda dördüncü durumda. Sanki bu takım küme düşmemeye oynuyor gibi belirli bir kesim Giresunspor’u itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Kendi şehrinin takımını itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Ama unuttukları bir şey var Giresunspor’un o günleri geçti. Biraz daha sertleşeceğiz. Bunlara asla izin vermeyeceğiz. Bazen ‘başkanım çok sert konuşuyorsunuz’ diyorlar ne yapayım, şerefsizlik yapana şiir mi yazayım.
Bazıları sabrımı zorluyorlar, bu kulübü borca sokanlar bizden daha dik geziyor. Yanımızda bir Trabzonspor örneği var. 45 bin kişiye oynuyor. Borcu bizim on katımız veya yirmi katımız. Merak etmeyin onları da geçeceğiz. Allah bize birlik beraberlikle her şeyi nasip etti. Biz kendimize yapılan eleştirilere kızmıyoruz. Başkanlığım boyunca şahsıma yapılan hakaretlerin hiç birine cevap vermedim ama Giresunspor’u üzdüler mi, Giresunspor’un değerlerine vurdular mı karşılarında Mustafa Bozbağ ve arkadaşlarıyla büyük Giresunspor taraftarlarını bulacaklar. Tilkiden kurnazı yok ama çarşı pazar tilki postuyla dolu" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.