Milletvekilleri yaşlıları unutmadı

SİYASET 23.03.2017 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2410+ kez okundu.
 

Milletvekilleri yaşlıları unutmadı

AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk,...
...yaşlılar haftası dolayısıyla yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi ile engelli bakım merkezinde kalan yaşlıları ziyaret ettiler. Milletvekilleri, bir süre yaşlılarla sohbet ederek karanfil hediye ettiler.AK Parti iktidarı olarak ilk günden bugüne dek büyüklerimiz başımızın tacıdır diye konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, "18–24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası içindeyiz. AK Parti iktidarı olarak ilk günden bugüne dek büyüklerimiz başımızın tacıdır. Mümkünse onlar, ailelerinin, bizlerin yanında sürekli yaşasınlar ancak çeşitli sebeplerle büyüklerimizi bu mekânlarda misafir ediyoruz. Onlara yalnızlık hissettirmemek ve yanlarında olmak da bizim görevimiz. Bugün arkadaşlarımızla buradayız. Tüm büyüklerimizin haftasını kutluyoruz. Allah, sağlıklı uzun ömürler versin" diye konuştu.Geçmişini bilmeyen ve ona sahip çıkmayanın geleceği de olamaz diye konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Hayatın hepimiz için nasıl sürprizler hazırladığını bilemeyiz. Bu nedenle geçmişimizi ve büyüklerimizi unutmadan yaşamalıyız. Yaşlılık dönemlerimizi düşünerek paylaşım ve dayanışma içinde olmak, çıktığımız yolda da bu düşünceyle çalışmak bizlerin görevidir. Bizler, yediden yetmişe hizmet amacıyla bu yola çıkmış bulunuyoruz. Büyüklerimize gereken önemi vermeden, onların hayır dualarını almadan başına geçtiğimiz hiçbir işte başarılı olamayacağımızı düşünüyoruz. Bu vesileyle hepinize sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyor ve hayır dualarınızı bekliyorum" dedi.  
AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk,...
...yaşlılar haftası dolayısıyla yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi ile engelli bakım merkezinde kalan yaşlıları ziyaret ettiler. Milletvekilleri, bir süre yaşlılarla sohbet ederek karanfil hediye ettiler.
AK Parti iktidarı olarak ilk günden bugüne dek büyüklerimiz başımızın tacıdır diye konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, "18–24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası içindeyiz. AK Parti iktidarı olarak ilk günden bugüne dek büyüklerimiz başımızın tacıdır. Mümkünse onlar, ailelerinin, bizlerin yanında sürekli yaşasınlar ancak çeşitli sebeplerle büyüklerimizi bu mekânlarda misafir ediyoruz. Onlara yalnızlık hissettirmemek ve yanlarında olmak da bizim görevimiz. Bugün arkadaşlarımızla buradayız. Tüm büyüklerimizin haftasını kutluyoruz. Allah, sağlıklı uzun ömürler versin" diye konuştu.
Geçmişini bilmeyen ve ona sahip çıkmayanın geleceği de olamaz diye konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Hayatın hepimiz için nasıl sürprizler hazırladığını bilemeyiz. Bu nedenle geçmişimizi ve büyüklerimizi unutmadan yaşamalıyız. Yaşlılık dönemlerimizi düşünerek paylaşım ve dayanışma içinde olmak, çıktığımız yolda da bu düşünceyle çalışmak bizlerin görevidir. Bizler, yediden yetmişe hizmet amacıyla bu yola çıkmış bulunuyoruz. Büyüklerimize gereken önemi vermeden, onların hayır dualarını almadan başına geçtiğimiz hiçbir işte başarılı olamayacağımızı düşünüyoruz. Bu vesileyle hepinize sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyor ve hayır dualarınızı bekliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.