Trafolar Okulun içine yapılsaydı!

GÜNDEM 23.03.2017 - 18:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2603+ kez okundu.
 

Trafolar Okulun içine yapılsaydı!

Bizim hangi işimiz doğrudur ki bizde bilmiyoruz. Bulancak'ta bir süredir ilçenin eski elektrik sisteminin değişmesi için çalışmalar yapılıyordu.
Bulancak'ta bu çalışmaların devam etmesi sırasında bazı yerlerde elektrik trafolarının konulmasında sıkıntı ortaya çıkmış ve tartışmalara yol açmıştı.Bu yerlerden biri de Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesinin olduğu yer. Şehir içi yolun okul tarafına bakan kaldırım kısmında yapılan trafo vatandaşların tepkisini çekiyor.Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesinin duvarının kenarına yapılan bu trafo bu bölgede ikamet eden vatandaşların 'Burada trafo olur mu? Bir kaza anında bu trafo patladığında ne okul kalır ne de binalar, hiç mi dikkat edilmez trafolar bir yere yapılırken. Tamam; eski sistem yenilensin buna karşı değiliz ama burası olacak gibi değil' diyerek haklı olarak tepkilerini dile getirdiler.          
Bizim hangi işimiz doğrudur ki bizde bilmiyoruz. Bulancak'ta bir süredir ilçenin eski elektrik sisteminin değişmesi için çalışmalar yapılıyordu.
Bulancak'ta bu çalışmaların devam etmesi sırasında bazı yerlerde elektrik trafolarının konulmasında sıkıntı ortaya çıkmış ve tartışmalara yol açmıştı.
Bu yerlerden biri de Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesinin olduğu yer. Şehir içi yolun okul tarafına bakan kaldırım kısmında yapılan trafo vatandaşların tepkisini çekiyor.
Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesinin duvarının kenarına yapılan bu trafo bu bölgede ikamet eden vatandaşların 'Burada trafo olur mu? Bir kaza anında bu trafo patladığında ne okul kalır ne de binalar, hiç mi dikkat edilmez trafolar bir yere yapılırken. Tamam; eski sistem yenilensin buna karşı değiliz ama burası olacak gibi değil' diyerek haklı olarak tepkilerini dile getirdiler.

         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.