Giresun'a müjdeler olsun!

EKONOMİ 06.04.2017 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2492+ kez okundu.
 

Giresun'a müjdeler olsun!

Aksu Mahallesi eski SEKA arazisi üzerinde inşa edilecek olan 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin temeli;...
...dün Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli ve Vali Hasan Karahan’ın katılımlarıyla atıldı. 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin temel atma töreninde konuşan Vali Hasan Karahan, Giresun’un uzun süredir beklediği bir yatırımın temelini atarak hayata geçirme yönünde ilk adımı atmaktan duydukları mutluluğu belirtti. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli de, “Hiç olmadığı kadar küresel ölçekte destek alan terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele sonucunda belini kırdık ve mücadelemiz sürecektir. Bütün bunlara karşı Türkiye'nin yatırımlarında hız kesmedik ve Türkiye üç kat daha büyüdü. Bu mücadele devam edecek. Bu topraklara saldırı devam ettiği sürece bu terörün bu topraklardan sökülüp atılması için bu mücadele kararlılıkla devam edecek" diye konuştu. 
Aksu Mahallesi eski SEKA arazisi üzerinde inşa edilecek olan 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin temeli;...
...dün Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli ve Vali Hasan Karahan’ın katılımlarıyla atıldı. 
350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin temel atma töreninde konuşan Vali Hasan Karahan, Giresun’un uzun süredir beklediği bir yatırımın temelini atarak hayata geçirme yönünde ilk adımı atmaktan duydukları mutluluğu belirtti. 
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli de, “Hiç olmadığı kadar küresel ölçekte destek alan terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele sonucunda belini kırdık ve mücadelemiz sürecektir. Bütün bunlara karşı Türkiye'nin yatırımlarında hız kesmedik ve Türkiye üç kat daha büyüdü. Bu mücadele devam edecek. Bu topraklara saldırı devam ettiği sürece bu terörün bu topraklardan sökülüp atılması için bu mücadele kararlılıkla devam edecek" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.