SANKİ CAMİ YAPTIRDIN!

SİYASET 23.06.2017 - 16:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2898+ kez okundu.
 

SANKİ CAMİ YAPTIRDIN!

CHP'li Sıbıç, Bulancak halkı adına Başbakan Yardımcısı Canikli'ye teşekkür etti
CHP Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ı uzun zamandan beri takipte olduklarını, Başkan Yakar'ın iş yapıyor algısı yaratmak için elinden geleni yaptığını gördüklerini söyledi.Geçtiğimiz hafta Başkan Yakar'ın 'Yıllardır çözülemeyen sorunu çözdük' dediğini hatırlatan Sıbıç, "Nerede sorun çözdün Başkan! Bulancak Merkez Orta Camii yanında bulunan arsayı Bulancak Belediyesi kendi imkanları ile satın almış! diyerek doğru konuşmuyorsun!" dedi.Bu caminin ve yanında bulunan  parsellerin  yüzde 80'inin Bulancak halkının yardımları ile alındığını ve Camininse  Bulancak halkının yardımları ile yapıldığını belirten Sıbıç, Başkan Yakar'ın doğru söylemediğini ifade etti.Başkan Yakar'ın Belediye olarak yaklaşık 100 Bin TL. verdiğini, bu paranın da Bulancak halkının vergilerinden ödendiğini  kaydeden SIbıç, "Bu arsa Bulancak halkının verdiği vergiler ile Bulancak Belediyesi adına alınmıştır. Başkan Yakar, '450 Bin TL'nin tamamını Bulancak Belediyesi  vererek  aldık' diyor. Apaçık insanların aklıyla alay ediyor. Buradan bir Bulancaklı olarak sayın Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye Bulancak Halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü bu arsanın 250 Bin TL'si sayın Canikli tarafından Merkezi Hükümet bütçesinden gönderilirken, geri kalan rakamı ise Bulancak Hayır Yaptırma ve Yaşatma Derneği verdi. Sayın başkanın hem vatandaşa hem derneğe hem geçmiş dönem Belediye Başkanlığı yapan Öner Eriş'e hem de sayın Başbakan Yardımcısına edemediği teşekkürü ben ediyorum" diye konuştu.Sıbıç son olarak Başkan Yakar'a yüklenerek, "Senin bu yaptığın iş böyle ise, bütün işlerin tamamen siyasi rant uğruna algı yaratmadan başka bir şey değildir. Doğru bilgi vermek, doğruyu söylemek seni küçültmez. Birde en önemlisi arsayı gönül rızası ile aldık diyorsun. Üzerine ücretsiz tuvalet yaptıracağız  diyorsun. Ey başkan! Bizim Atalarımız gönül rızası ile aldıkları yere Camii yaptırdılar. Rızasız aldıkları yere ise tuvalet yaptılar" diye serzenişte bulundu. 
CHP'li Sıbıç, Bulancak halkı adına Başbakan Yardımcısı Canikli'ye teşekkür etti
CHP Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ı uzun zamandan beri takipte olduklarını, Başkan Yakar'ın iş yapıyor algısı yaratmak için elinden geleni yaptığını gördüklerini söyledi.
Geçtiğimiz hafta Başkan Yakar'ın 'Yıllardır çözülemeyen sorunu çözdük' dediğini hatırlatan Sıbıç, "Nerede sorun çözdün Başkan! Bulancak Merkez Orta Camii yanında bulunan arsayı Bulancak Belediyesi kendi imkanları ile satın almış! diyerek doğru konuşmuyorsun!" dedi.
Bu caminin ve yanında bulunan  parsellerin  yüzde 80'inin Bulancak halkının yardımları ile alındığını ve Camininse  Bulancak halkının yardımları ile yapıldığını belirten Sıbıç, Başkan Yakar'ın doğru söylemediğini ifade etti.
Başkan Yakar'ın Belediye olarak yaklaşık 100 Bin TL. verdiğini, bu paranın da Bulancak halkının vergilerinden ödendiğini  kaydeden SIbıç, "Bu arsa Bulancak halkının verdiği vergiler ile Bulancak Belediyesi adına alınmıştır. Başkan Yakar, '450 Bin TL'nin tamamını Bulancak Belediyesi  vererek  aldık' diyor. Apaçık insanların aklıyla alay ediyor. Buradan bir Bulancaklı olarak sayın Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye Bulancak Halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü bu arsanın 250 Bin TL'si sayın Canikli tarafından Merkezi Hükümet bütçesinden gönderilirken, geri kalan rakamı ise Bulancak Hayır Yaptırma ve Yaşatma Derneği verdi. Sayın başkanın hem vatandaşa hem derneğe hem geçmiş dönem Belediye Başkanlığı yapan Öner Eriş'e hem de sayın Başbakan Yardımcısına edemediği teşekkürü ben ediyorum" diye konuştu.
Sıbıç son olarak Başkan Yakar'a yüklenerek, "Senin bu yaptığın iş böyle ise, bütün işlerin tamamen siyasi rant uğruna algı yaratmadan başka bir şey değildir. Doğru bilgi vermek, doğruyu söylemek seni küçültmez. Birde en önemlisi arsayı gönül rızası ile aldık diyorsun. Üzerine ücretsiz tuvalet yaptıracağız  diyorsun. Ey başkan! Bizim Atalarımız gönül rızası ile aldıkları yere Camii yaptırdılar. Rızasız aldıkları yere ise tuvalet yaptılar" diye serzenişte bulundu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.