GİRESUN SARIFAKIOĞULLARI'NA EMANET!

GÜNDEM 23.06.2017 - 16:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3824+ kez okundu.
 

GİRESUN SARIFAKIOĞULLARI'NA EMANET!

Bakanlar Kurulu'nca hazırlanan Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, Giresun Valisi Hasan Karahan Denizli Valiliğine atanırken, Giresun Valiliğine ise Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları atandı.Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 41 ilin valisi değişti, 12 ilçenin kaymakamı vali olarak atanırken, 19 vali ise merkeze çekildi.Daha önce Piraziz Kaymakamlığı görevinde de bulunan sevilen İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise Bayburt Valiliğine atandı.Harun Sarıfakıoğulları kimdir?1970 yılında Kilis'te doğan Sarıfakıoğulları, İlk, orta ve lise öğrenimini Kilis'te tamamladı. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirip, aynı yıl Emniyet Genel Müdürlüğünde Dernek Denetçisi olarak meslek yaşamına adım attı. 1994 yılı Mayıs ayında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Adaylık süresi içerisinde Eskişehir'in İnönü ilçesinde 10 ay süreyle Kaymakam vekilliği yaptı. 2014 yılından Nizip Kaymakamlığına atanan Sarıfakıoğulları 21 Haziran 2017'de Resmi Gazete'de çıkan valiler Kararnamesi ile Giresun Valiliğine atandı.Vali Sarıfakıoğulları, evli ve iki çocuk babasıdır. 
Bakanlar Kurulu'nca hazırlanan Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, Giresun Valisi Hasan Karahan Denizli Valiliğine atanırken, Giresun Valiliğine ise Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları atandı.
Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 41 ilin valisi değişti, 12 ilçenin kaymakamı vali olarak atanırken, 19 vali ise merkeze çekildi.
Daha önce Piraziz Kaymakamlığı görevinde de bulunan sevilen İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise Bayburt Valiliğine atandı.
Harun Sarıfakıoğulları kimdir?
1970 yılında Kilis'te doğan Sarıfakıoğulları, İlk, orta ve lise öğrenimini Kilis'te tamamladı. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirip, aynı yıl Emniyet Genel Müdürlüğünde Dernek Denetçisi olarak meslek yaşamına adım attı. 1994 yılı Mayıs ayında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Adaylık süresi içerisinde Eskişehir'in İnönü ilçesinde 10 ay süreyle Kaymakam vekilliği yaptı. 2014 yılından Nizip Kaymakamlığına atanan Sarıfakıoğulları 21 Haziran 2017'de Resmi Gazete'de çıkan valiler Kararnamesi ile Giresun Valiliğine atandı.
Vali Sarıfakıoğulları, evli ve iki çocuk babasıdır. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.