Süper lige çıkmak için transferler yapıyoruz

SPOR 30.06.2017 - 12:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3477+ kez okundu.
 

Süper lige çıkmak için transferler yapıyoruz

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ...
...yeni sezona Süper Lig parolasıyla gireceklerini söyledi. 'Neyi hedeflediysek o yönde gidiyoruz' diyen Bozbağ, "Daha öncede söyledim, yine söylüyorum Giresunspor hedeflediği yolda, hedeflediği oyuncularla anlaşmaya devam ediyor" dedi.Bu transferlerin gerçekleşmesinde Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin büyük rolü olduğunu ifade eden Bozbağ, "Gündemimizdeki oyuncularla yavaş yavaş sözleşme imzalıyoruz. Bunda Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’nin büyük etkisi var. Kolay işler değil bu transferleri yapmak, peşinden 10 tane takım koşan Panajotis Dimitriadis’i tekrar Giresunspor’a kazandırmak, Caner Arıcı’yı, Gökhan Süzen’i almak öyle göründüğü kadar kolay değil. Bu transferlerin devamı gelecek" diye konuştu.
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ...
...yeni sezona Süper Lig parolasıyla gireceklerini söyledi. 'Neyi hedeflediysek o yönde gidiyoruz' diyen Bozbağ, "Daha öncede söyledim, yine söylüyorum Giresunspor hedeflediği yolda, hedeflediği oyuncularla anlaşmaya devam ediyor" dedi.
Bu transferlerin gerçekleşmesinde Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin büyük rolü olduğunu ifade eden Bozbağ, "Gündemimizdeki oyuncularla yavaş yavaş sözleşme imzalıyoruz. Bunda Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’nin büyük etkisi var. Kolay işler değil bu transferleri yapmak, peşinden 10 tane takım koşan Panajotis Dimitriadis’i tekrar Giresunspor’a kazandırmak, Caner Arıcı’yı, Gökhan Süzen’i almak öyle göründüğü kadar kolay değil. Bu transferlerin devamı gelecek" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.