AK Parti'de bayramlaşma yapıldı

SİYASET 30.06.2017 - 12:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2841+ kez okundu.
 

AK Parti'de bayramlaşma yapıldı

AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığındaki bayramlaşma merasimi 25 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Giresun milletvekillerinin katılımı ile yapıldı.
AK Parti ilçe başkanlığı toplantı salonunda yapılan bayramlaşma merasimine parti üyeleri yoğun bir ilgi gösterdi. Ramazan bayramı kutlamalarına Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'te katıldı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, "Bu bayramlaşma toplantımıza katılan değerli üyelerimiz ile milletvekillerimize teşekkür ederim. Bugün burada bayramlaşma için bir araya gelmekten mutluyuz. Ülkemiz ve hepimiz için güzel bir bayram olmasını temenni ediyorum" dedi.Daha sonra birer konuşma yapan milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, "Bir bayramı daha sizlerle ve vatandaşlarımız ile birlikte kutlamaktan son derece mutluyuz. Bulancak ta bayramlaşma programımıza sayın Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli'nin yoğun programı sebebiyle göç kaldığımız için hakkınız helal edin. Bugün siyasi konuşmanın bir anlamı yok. Herkesin bayramı mübarek olsun. Ülkemizde bayramlar hep güzel geçsin, acısıyla, sevinci ile birlikte bayramlar kutlayalım. Birlik içinde olalım. Bayramlar birlik içinde olursak çok güzel olacaktır" diyerek sözlerini tamamladılar.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığındaki bayramlaşma merasimi 25 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Giresun milletvekillerinin katılımı ile yapıldı.
AK Parti ilçe başkanlığı toplantı salonunda yapılan bayramlaşma merasimine parti üyeleri yoğun bir ilgi gösterdi. Ramazan bayramı kutlamalarına Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'te katıldı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, "Bu bayramlaşma toplantımıza katılan değerli üyelerimiz ile milletvekillerimize teşekkür ederim. Bugün burada bayramlaşma için bir araya gelmekten mutluyuz. Ülkemiz ve hepimiz için güzel bir bayram olmasını temenni ediyorum" dedi.
Daha sonra birer konuşma yapan milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, "Bir bayramı daha sizlerle ve vatandaşlarımız ile birlikte kutlamaktan son derece mutluyuz. Bulancak ta bayramlaşma programımıza sayın Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli'nin yoğun programı sebebiyle göç kaldığımız için hakkınız helal edin. Bugün siyasi konuşmanın bir anlamı yok. Herkesin bayramı mübarek olsun. Ülkemizde bayramlar hep güzel geçsin, acısıyla, sevinci ile birlikte bayramlar kutlayalım. Birlik içinde olalım. Bayramlar birlik içinde olursak çok güzel olacaktır" diyerek sözlerini tamamladılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.