Vali Karahan, Giresun'a veda ediyor

GÜNDEM 30.06.2017 - 13:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2526+ kez okundu.
 

Vali Karahan, Giresun'a veda ediyor

Giresun Valisi iken Denizli valiliğine atanan Vali Hasan Karahan, Giresun'dan ayrılmadan önce hemşerilerine veda mesajı yayınladı.
Bugün itibarı ile Giresun'dan ayrılacak olan Vali Karahan, "Değerli Çalışma ArkadaşlarımAziz Giresunlular, Bakanlar Kurulu’nun 2/8/2013 tarih ve 5197 Sayılı Kararına istinaden atandığım Giresun Valiliği görevinden, yine Bakanlar Kurulu’nun 13/06/2017 tarih ve 10458 sayılı Kararına istinaden Denizli Valiliği görevine atanmış bulunmaktayım. Hepinizin malumu olduğu üzere, Valiler, ilde; Devletin, hükümetin, ayrı ayrı tüm bakanların ve İl Özel İdaresinin temsilcileridir. Giresun Valiliği görevine fiilen başladığım 17 Ağustos 2013 tarihinden bugüne kadar yaklaşık 4 yıllık görev sürem boyunca, bu görevi büyük bir onurla, sizlerin yakın ilgi, destek ve sevgisini hep yanımda hissederek yürüttüm. Bu süre içerisinde kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, çalışma arkadaşlarıma ve saygıdeğer Giresun halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için şükranlarımı sunuyorum" dedi.Öte yandan Giresun'a atanan Vali Harun Sarıfakıoğulları'nın ise yarın Giresun'a gelerek Pazartesi gübü göreve başlayacağı öğrenildi.
Giresun Valisi iken Denizli valiliğine atanan Vali Hasan Karahan, Giresun'dan ayrılmadan önce hemşerilerine veda mesajı yayınladı.
Bugün itibarı ile Giresun'dan ayrılacak olan Vali Karahan, "Değerli Çalışma Arkadaşlarım
Aziz Giresunlular, Bakanlar Kurulu’nun 2/8/2013 tarih ve 5197 Sayılı Kararına istinaden atandığım Giresun Valiliği görevinden, yine Bakanlar Kurulu’nun 13/06/2017 tarih ve 10458 sayılı Kararına istinaden Denizli Valiliği görevine atanmış bulunmaktayım. Hepinizin malumu olduğu üzere, Valiler, ilde; Devletin, hükümetin, ayrı ayrı tüm bakanların ve İl Özel İdaresinin temsilcileridir. Giresun Valiliği görevine fiilen başladığım 17 Ağustos 2013 tarihinden bugüne kadar yaklaşık 4 yıllık görev sürem boyunca, bu görevi büyük bir onurla, sizlerin yakın ilgi, destek ve sevgisini hep yanımda hissederek yürüttüm. Bu süre içerisinde kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, çalışma arkadaşlarıma ve saygıdeğer Giresun halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Öte yandan Giresun'a atanan Vali Harun Sarıfakıoğulları'nın ise yarın Giresun'a gelerek Pazartesi gübü göreve başlayacağı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.