BELEDİYEDEN ANLAMLI PROJE

GÜNDEM 30.06.2017 - 13:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3947+ kez okundu.
 

BELEDİYEDEN ANLAMLI PROJE

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, maddi imkanı bulunmayan ailelerin 4 ve 6 yaşında ki çocuklarının bakımı ve eğitimi için Bulancak'ta 100 öğrenci kapasiteli bir kreş açacaklarının müjdesini verdi.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak'ta 100 öğrenci kapasitesi bulunan 4 ve 6 yaş arasında ki muhtaç çocukların eğitim görebileceği bir kreş projesi uygulamasına başladıklarını söyledi.Gazetemize özel açıklamada bulunan Başkan Yakar, hem anne hem de babası çalışmayan muhtaç çocukların diğer çocuklardan kendilerini ayrı görmemeleri için bu tür bir sosyal projeye imza atmak istediklerini kaydetti.Yaklaşık 100 muhtaç çocuğun her türlü eğitimi alabileceği kreş için mahalle muhtarları, STK temsilcilileri ve özellikle vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan Yakar, "İlçemizde kurulu bulunan bir çok özel kreş ve devlet gündüz bakım evi bulunuyor. Maddi durumları elvermeyen ve çocuklarını kreşlere gönderemeyen mağdur ve muhtaç ailelerimizin 4 ve 6 yaşlarında ki çocuklarını kuracağımız kreşte belediye olarak biz bakacağız. Çocuklardan ve ailelerinden hiçbir masraf talep edilemeyecek. Bu sayede çocukları nedeniyle de iş imkanı bulamayan aile fertleri iş sahibi olabilme imkanı yakalayacaklar. Tüm masrafı belediyemiz ve hayırseverler tarafından karşılanacak olan kreşimizde muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor o da şudur; Maddi imkanı kısıtlı olan hem anne hem de babası çalışmayan minik yavrularımızın tespiti noktasında bizlere yardımcı olmaları gerekmektedir. Bu sayede bizlerde hayra vesile olarak vatandaşlık görevimizi yerine getirebiliriz" dedi. 
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, maddi imkanı bulunmayan ailelerin 4 ve 6 yaşında ki çocuklarının bakımı ve eğitimi için Bulancak'ta 100 öğrenci kapasiteli bir kreş açacaklarının müjdesini verdi.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak'ta 100 öğrenci kapasitesi bulunan 4 ve 6 yaş arasında ki muhtaç çocukların eğitim görebileceği bir kreş projesi uygulamasına başladıklarını söyledi.
Gazetemize özel açıklamada bulunan Başkan Yakar, hem anne hem de babası çalışmayan muhtaç çocukların diğer çocuklardan kendilerini ayrı görmemeleri için bu tür bir sosyal projeye imza atmak istediklerini kaydetti.
Yaklaşık 100 muhtaç çocuğun her türlü eğitimi alabileceği kreş için mahalle muhtarları, STK temsilcilileri ve özellikle vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan Yakar, "İlçemizde kurulu bulunan bir çok özel kreş ve devlet gündüz bakım evi bulunuyor. Maddi durumları elvermeyen ve çocuklarını kreşlere gönderemeyen mağdur ve muhtaç ailelerimizin 4 ve 6 yaşlarında ki çocuklarını kuracağımız kreşte belediye olarak biz bakacağız. Çocuklardan ve ailelerinden hiçbir masraf talep edilemeyecek. Bu sayede çocukları nedeniyle de iş imkanı bulamayan aile fertleri iş sahibi olabilme imkanı yakalayacaklar. Tüm masrafı belediyemiz ve hayırseverler tarafından karşılanacak olan kreşimizde muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor o da şudur; Maddi imkanı kısıtlı olan hem anne hem de babası çalışmayan minik yavrularımızın tespiti noktasında bizlere yardımcı olmaları gerekmektedir. Bu sayede bizlerde hayra vesile olarak vatandaşlık görevimizi yerine getirebiliriz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.