Ortadoğu'dan Giresun'a özel sefer

TURİZM 03.07.2017 - 18:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 18007+ kez okundu.
 

Ortadoğu'dan Giresun'a özel sefer

Suudi Arabistan seyahat acentalarından GO Travel her hafta Cumartesi günü Ortadoğu'dan bir uçakla Ordu Giresun Havalimanına iniyor.
Bu sezondan itibaren konaklamalarda Giresun’u kullanan şirket şehirde uzun süreli konaklamalar için Giresun’dan  turizm alanlarına yönelik bir gezi programı talep etti.Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen gezi programında Kuzalan Şelalesi, Mavi Göl, Bektaş Yaylası, Kulakkaya Yaylası, Ağaçbaşı Tabiat Parkı,Gelin Kayası ve pek çok oba gezildi.Go Travel Acentası sahibi Abdulmajeed Saleh Alkhıdhr Giresun’un doğal güzelliklerinin Ortadoğu’dan gelecek olan gezginler tarafından uzun vadeli konaklamaya çok uygun olduğunu belirterek; "Burada her şey sade , insanlar çok keyifli  ve uzun zamanlar geçirebilir" diye konuştu.Acentanın Türkiye Genel Müdürü Mahmut Zakarneh, "Giresun’un bu güzellikleri beni oldukça etkiledi. Transfer konularını çözdükten sonra  gelen misafirlerimiz için uzun süreli konaklamaları kapsayan tur programları ve turizm alanlarının görsellerini talep ediyoruz.Sosyal medya üzerinden ve Web Sitemizden bunların yayınlarını yaparak şehre daha fazla turist getirebileceğiz. Charter seferlerine bu sezon daha yeni başladık ve ona rağmen oldukça talep görüyor .Giresun yaylalarının güzellikleri ve bozulmamışlığı, karışıklık olmayışı, sessizliği bizleri büyüledi. Ortadoğu pazarının beklentilerini karşılar nitelikte çok dolu bir zenginlik" dedi.Bu yıl Go Travel ile çalışan Grand Ravza Otel yetkilisi Dursun Aydın Karadeniz’e uzun yıllardır gelen acentanın artık farklı bir rota istediğini, ilk etapta konaklamalarda Giresun’u tercih ettiğini belirterek, "Daha uzun süre bu pazardan yararlanmak ve bu pazarı Giresun’da sürdürülebilir hale getirebilmek için elimizdeki güzellikleri hep birlikte tanıtmalıyız. İlimizde bulunan tüm işletmelerimiz artık Ortadoğu pazarından payını fazlasıyla hak ederek almalı.Havalimanı yavaş yavaş turizmde etkisini göstermeye başladı. Bu sezon biraz geç başlasa da önümüzdeki sezon için şimdiden bizler için bir fırsat" ifadelerini kullandı.Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ise acenta ile yapılan görüşmelerde Giresun’un konaklama kapasiteleri ile ilgili bilgiler verdikten sonra Ortadoğu Pazarı’nın taleplerine uygun pek çok turizm alanlarının varlığından bahsederek uzun süreli konaklamalarda şehri hem doğal hem kültürel anlamda yaşayabileceklerinden bahsetti. Acenta yetkilileri ayrıca Bektaş Yaylası’nda önümüzdeki hafta açılacak olan Karagöl Oteli’de ziyaret etti.     
Suudi Arabistan seyahat acentalarından GO Travel her hafta Cumartesi günü Ortadoğu'dan bir uçakla Ordu Giresun Havalimanına iniyor.
Bu sezondan itibaren konaklamalarda Giresun’u kullanan şirket şehirde uzun süreli konaklamalar için Giresun’dan  turizm alanlarına yönelik bir gezi programı talep etti.
Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen gezi programında Kuzalan Şelalesi, Mavi Göl, Bektaş Yaylası, Kulakkaya Yaylası, Ağaçbaşı Tabiat Parkı,Gelin Kayası ve pek çok oba gezildi.
Go Travel Acentası sahibi Abdulmajeed Saleh Alkhıdhr Giresun’un doğal güzelliklerinin Ortadoğu’dan gelecek olan gezginler tarafından uzun vadeli konaklamaya çok uygun olduğunu belirterek; "Burada her şey sade , insanlar çok keyifli  ve uzun zamanlar geçirebilir" diye konuştu.
Acentanın Türkiye Genel Müdürü Mahmut Zakarneh, "Giresun’un bu güzellikleri beni oldukça etkiledi. Transfer konularını çözdükten sonra  gelen misafirlerimiz için uzun süreli konaklamaları kapsayan tur programları ve turizm alanlarının görsellerini talep ediyoruz.Sosyal medya üzerinden ve Web Sitemizden bunların yayınlarını yaparak şehre daha fazla turist getirebileceğiz. Charter seferlerine bu sezon daha yeni başladık ve ona rağmen oldukça talep görüyor .Giresun yaylalarının güzellikleri ve bozulmamışlığı, karışıklık olmayışı, sessizliği bizleri büyüledi. Ortadoğu pazarının beklentilerini karşılar nitelikte çok dolu bir zenginlik" dedi.
Bu yıl Go Travel ile çalışan Grand Ravza Otel yetkilisi Dursun Aydın Karadeniz’e uzun yıllardır gelen acentanın artık farklı bir rota istediğini, ilk etapta konaklamalarda Giresun’u tercih ettiğini belirterek, "Daha uzun süre bu pazardan yararlanmak ve bu pazarı Giresun’da sürdürülebilir hale getirebilmek için elimizdeki güzellikleri hep birlikte tanıtmalıyız. İlimizde bulunan tüm işletmelerimiz artık Ortadoğu pazarından payını fazlasıyla hak ederek almalı.Havalimanı yavaş yavaş turizmde etkisini göstermeye başladı. Bu sezon biraz geç başlasa da önümüzdeki sezon için şimdiden bizler için bir fırsat" ifadelerini kullandı.
Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ise acenta ile yapılan görüşmelerde Giresun’un konaklama kapasiteleri ile ilgili bilgiler verdikten sonra Ortadoğu Pazarı’nın taleplerine uygun pek çok turizm alanlarının varlığından bahsederek uzun süreli konaklamalarda şehri hem doğal hem kültürel anlamda yaşayabileceklerinden bahsetti. Acenta yetkilileri ayrıca Bektaş Yaylası’nda önümüzdeki hafta açılacak olan Karagöl Oteli’de ziyaret etti.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.