Ab-ı Hayat yaz okulları kapanışı yapıldı

GÜNDEM 30.07.2018 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3130+ kez okundu.
 

Ab-ı Hayat yaz okulları kapanışı yapıldı

Bulancak Ab-ı Hayat Derneğinin her yaz düzenlendiği yaz okulları kapanış programı 27 Temmuz Cumartesi günü Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapıldı.
Yüzlerce öğrencinin katıldığı yaz okullarının çeşitli branşlarda yaptığı yaz okullarına bu yılda büyük bir katılım olmuştu. 18 Haziran’da başlayan yaz okullarında, bilgi yarışmaları, izcilik etkinliği, film gösterileri, bisiklet turu, sosyal projeler, hadis yarışması, masa tenisi, satranç turnuvası, Kur’an-ı kerim okuma, siyer-i nebi, ilmihal bilgileri, kişisel gelişim, adab-ı muaşeret(ahlak), dini musiki gibi alanlarda bilgiler verildi ve yarışmalar yapıldı. BİHOO’da yapılan kapanış programında sunuculuğunu Cevahir Aydın yaptı. Yaz okulları ile ilgili olarak Ab-ı Hayat Derneği yönetim kurulu üyesi Yüksel Abanuz yaptığı konuşmada “Derneğimiz kurulduğu günden bu güne, manevi değerlerin çocuklara verilmesi ve aktarılması konusunda çok sayıda etkinlik yapmıştır. Yaz okullarımızda kısa bir zaman içinde öğretmenlerimizle birlikte etkinliklerimizi yaptık. Yüzlerce çocuğumuz hiç aksatmadan etkinliklere katıldı. Bize kucak açan ve destek olan ilçe milli eğitime, HEM’e, okullarımıza teşekküre ederiz” dedi. Bu konuşmadan sonra AK parti Giresun milletvekili Kadir Aydın’da, “Ab-ı hayat derneği kurulduğundan beri çok güzel işler yapıyor. Ben derneğe üye olmasam da her zaman destek olmaya çalıştım. Arkadaşlar fedakarca ellerinden geleni her zaman yapmaya gayret ediyor. Bu yaz okullarına katılan çocuklarımıza, velilere, öğretmenlere, katkıda buluna herkese teşekkür ederim” dedi. Daha sonra yaz okullarına katılan öğrencilerin yaptıkları gösteriler ile program devam etti. Bu gösterilerden sonra da yaz okulları faaliyetlerindeki yarışmalarda derece alanlara katılım belgeleri madalyaları ve hediyeleri Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, dernek başkanı Ahmet Murat Yücel tarafından verildi.           
Bulancak Ab-ı Hayat Derneğinin her yaz düzenlendiği yaz okulları kapanış programı 27 Temmuz Cumartesi günü Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapıldı.

Yüzlerce öğrencinin katıldığı yaz okullarının çeşitli branşlarda yaptığı yaz okullarına bu yılda büyük bir katılım olmuştu. 18 Haziran’da başlayan yaz okullarında, bilgi yarışmaları, izcilik etkinliği, film gösterileri, bisiklet turu, sosyal projeler, hadis yarışması, masa tenisi, satranç turnuvası, Kur’an-ı kerim okuma, siyer-i nebi, ilmihal bilgileri, kişisel gelişim, adab-ı muaşeret(ahlak), dini musiki gibi alanlarda bilgiler verildi ve yarışmalar yapıldı. BİHOO’da yapılan kapanış programında sunuculuğunu Cevahir Aydın yaptı. Yaz okulları ile ilgili olarak Ab-ı Hayat Derneği yönetim kurulu üyesi Yüksel Abanuz yaptığı konuşmada “Derneğimiz kurulduğu günden bu güne, manevi değerlerin çocuklara verilmesi ve aktarılması konusunda çok sayıda etkinlik yapmıştır. Yaz okullarımızda kısa bir zaman içinde öğretmenlerimizle birlikte etkinliklerimizi yaptık. Yüzlerce çocuğumuz hiç aksatmadan etkinliklere katıldı. Bize kucak açan ve destek olan ilçe milli eğitime, HEM’e, okullarımıza teşekküre ederiz” dedi. Bu konuşmadan sonra AK parti Giresun milletvekili Kadir Aydın’da, “Ab-ı hayat derneği kurulduğundan beri çok güzel işler yapıyor. Ben derneğe üye olmasam da her zaman destek olmaya çalıştım. Arkadaşlar fedakarca ellerinden geleni her zaman yapmaya gayret ediyor. Bu yaz okullarına katılan çocuklarımıza, velilere, öğretmenlere, katkıda buluna herkese teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra yaz okullarına katılan öğrencilerin yaptıkları gösteriler ile program devam etti. Bu gösterilerden sonra da yaz okulları faaliyetlerindeki yarışmalarda derece alanlara katılım belgeleri madalyaları ve hediyeleri Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, dernek başkanı Ahmet Murat Yücel tarafından verildi.           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.