ABD KARADENİZ GİRESUNLULAR DERNEĞİNDE ONLİNE BAYRAMLAŞMA

GÜNDEM 28.05.2020 - 15:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2549+ kez okundu.
 

ABD KARADENİZ GİRESUNLULAR DERNEĞİNDE ONLİNE BAYRAMLAŞMA

Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği, Korona Pandemisi (Covit-19) nedeniyle online bayramlaşma düzenledi.
Video konferans aracılığıyla düzenlenen bayramlaşmaya Giresunlu Milletvekilleri Hasan Turan ve Cemal Öztürk, derneğin yöneticileri ve Giresunlular katıldı. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu programı nedeniyle katılamadığı toplantıya mesaj gönderdi. Bayramlaşma programını Covid-19 virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde online olarak gerçekleştirdiklerini belirten Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği Başkanı Savaş Şahin, ana vatandan binlerce kilometre öteden video konferans yöntemiyle ilk kez gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Hasan Turan ile tüm katılımcılara teşekkür etti. Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularının paylaşıldığını belirten Başkan Şahin, “Güçlü bir toplumsal yapının oluşturulması, öz değerlerine bağlı, çalışmayı, güzel ahlaklı olmayı ilke edinen erdemli kuşaklar yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu sebeple, birey ve toplum yaşamında çok önemli bir yeri bulunan bayramları, çocuklarımıza anlamına uygun biçimde yaşatmalıyız. Millî ve manevî değerlerimize sahip çıkarak, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını benimsettiğimiz sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız” dedi. Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma töreninde Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Hasan Turan ile katılımcılar günün anlam ve önemi binaen duygularını aktarılar.
Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği, Korona Pandemisi (Covit-19) nedeniyle online bayramlaşma düzenledi.

Video konferans aracılığıyla düzenlenen bayramlaşmaya Giresunlu Milletvekilleri Hasan Turan ve Cemal Öztürk, derneğin yöneticileri ve Giresunlular katıldı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu programı nedeniyle katılamadığı toplantıya mesaj gönderdi. Bayramlaşma programını Covid-19 virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde online olarak gerçekleştirdiklerini belirten Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği Başkanı Savaş Şahin, ana vatandan binlerce kilometre öteden video konferans yöntemiyle ilk kez gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Hasan Turan ile tüm katılımcılara teşekkür etti. Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularının paylaşıldığını belirten Başkan Şahin, “Güçlü bir toplumsal yapının oluşturulması, öz değerlerine bağlı, çalışmayı, güzel ahlaklı olmayı ilke edinen erdemli kuşaklar yetiştirilmesi ile mümkündür. Bu sebeple, birey ve toplum yaşamında çok önemli bir yeri bulunan bayramları, çocuklarımıza anlamına uygun biçimde yaşatmalıyız. Millî ve manevî değerlerimize sahip çıkarak, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını benimsettiğimiz sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma töreninde Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Hasan Turan ile katılımcılar günün anlam ve önemi binaen duygularını aktarılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.