'ABD PKK’ya silah yardımı yaptığında muhalefetten tepki beklerdim'

GÜNDEM 06.11.2017 - 14:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2395+ kez okundu.
 

'ABD PKK’ya silah yardımı yaptığında muhalefetten tepki beklerdim'

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, muhalefetin devletin bekası konusunda yeterince hassasiyet göstermediğini belirterek, "ABD PKK’ya 3500 tır dolusu silah gönderirken muhalefetin gereken tepkiyi ortaya koymasını beklerdim" dedi.
Milletvekili Öztürk, hafta sonunda Giresun’da Partisinin Çamoluk, Şebinkarahisar, Alucra, Tirebolu, Doğankent kongrelerine katıldı ve partililere seslendi. Kongrelerin bir kan değişimi için bir bayrağın yarışta diğer bir yarışmacıya devredilmesi gibi son derece önemli olduğunu ve kendilerini 2019’da üç önemli seçim beklediğini ifade eden Öztürk, seçime iyi hazırlanmanın önemine vurgu yaptı. 'Türkiye resmen bir beka mücadelesi vermektedir. Hatırlayınız,AK PARTİ 2002’de iktidara geldiğinde Türkiye resmen IMF’nin emrine girmiş, oradan gelecek küçücük paralarla idare etmeye çalışan ekonomik olarak bitmiş, sosyal olarak yorulmuş, zor durumda olan bir ülkeydi' diyen AK PARTİ Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,  Türkiye’nin memuruna maaş veremez durumlardan dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeyi başardığını anlattı. Söz konusu başarıların dünya ölçeğinde çok büyük kıskançlıkları beraberinde  getirdiğini ve geçmişte atalarımıza karşı her türlü işgali deneyen haçlı zihniyetinin şimdi de terör örgütlerini destekleyerek Türkiye’nin başına bela etmeye çalıştığını ifade eden Öztürk, aynı şer odaklarının 15 Temmuz darbe girişiminde hüsrana uğradığını kaydetti. ABD’nin Deaş’le mücadele etmesi bahanesiyle PKK’ya 3500 tır silah yardımında bulunmasından rahatsız olmayanlar olduğunu vurgulayan Öztürk, "Deaş’ın tankı mı var da tank veriyorsunuz, uçağı mı var da uçaksavar veriyorsunuz. Ne için veriliyor bu silahlar.Bu millet bunu sormaz mı?" ifadelerini kullandı.
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, muhalefetin devletin bekası konusunda yeterince hassasiyet göstermediğini belirterek, "ABD PKK’ya 3500 tır dolusu silah gönderirken muhalefetin gereken tepkiyi ortaya koymasını beklerdim" dedi.

Milletvekili Öztürk, hafta sonunda Giresun’da Partisinin Çamoluk, Şebinkarahisar, Alucra, Tirebolu, Doğankent kongrelerine katıldı ve partililere seslendi.

Kongrelerin bir kan değişimi için bir bayrağın yarışta diğer bir yarışmacıya devredilmesi gibi son derece önemli olduğunu ve kendilerini 2019’da üç önemli seçim beklediğini ifade eden Öztürk, seçime iyi hazırlanmanın önemine vurgu yaptı.

'Türkiye resmen bir beka mücadelesi vermektedir. Hatırlayınız,AK PARTİ 2002’de iktidara geldiğinde Türkiye resmen IMF’nin emrine girmiş, oradan gelecek küçücük paralarla idare etmeye çalışan ekonomik olarak bitmiş, sosyal olarak yorulmuş, zor durumda olan bir ülkeydi' diyen AK PARTİ Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,  Türkiye’nin memuruna maaş veremez durumlardan dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeyi başardığını anlattı.

Söz konusu başarıların dünya ölçeğinde çok büyük kıskançlıkları beraberinde  getirdiğini ve geçmişte atalarımıza karşı her türlü işgali deneyen haçlı zihniyetinin şimdi de terör örgütlerini destekleyerek Türkiye’nin başına bela etmeye çalıştığını ifade eden Öztürk, aynı şer odaklarının 15 Temmuz darbe girişiminde hüsrana uğradığını kaydetti.

ABD’nin Deaş’le mücadele etmesi bahanesiyle PKK’ya 3500 tır silah yardımında bulunmasından rahatsız olmayanlar olduğunu vurgulayan Öztürk, "Deaş’ın tankı mı var da tank veriyorsunuz, uçağı mı var da uçaksavar veriyorsunuz. Ne için veriliyor bu silahlar.Bu millet bunu sormaz mı?" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.