'AÇIKTA OY KULLANAN MİLLETVEKİLLERİ FETÖCÜ'DÜR'

SİYASET 03.04.2017 - 18:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4089+ kez okundu.
 

'AÇIKTA OY KULLANAN MİLLETVEKİLLERİ FETÖCÜ'DÜR'

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa referandumu için ziyaretlerine Giresun'da devam etti.
Giresun ziyaretine Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu ziyaret ederek başlayan Milletvekili İnce, ardından Atatürk Meydanında vatandaşlara seslendi.Her kesimden FETÖ'cü olduğunu dile getiren Milletvekili İnce, "Fetöcü kasap var, Fetöcü bakkal var, Fetöcü öğretmen var ama nasıl oluyorsa Fetöcü milletvekili yok. Seçime gireceğiz ya şimdi, açıkta oy kullanabilir misiniz. Hayır. Ben iç tüzük gereği kapalı oy kullandım. Mecliste açıkta oy kullanan milletvekilleri Fetöcü'dür. Bakın anlatayım sizlere. Evet dersek ne olur hayır dersek ne olur. Allah sana 5 parmak vermiş ya, hani o sakladıkları parmak var ya kul hakkı o kul hakkı" dedi.Günlerdir yollarda olduğunu kaydeden Milletvekili İnce, "Ben bir kamyon şoförünün oğluyum. 15 senedir milletvekiliyim. Bu millet bana bu görevi verdi. Evet dediğinde, 18 yaşında milletvekili olacak. Ama Giresunlu kardeşim elini vicdanına koy, her sene bir milyon 200 bin kişi 18 yaşına basıyor. Kaç kişi olacak 2 kişi olacak. Onlar kim olacak zenginin çocukları olacak. Evet dersen, zenginin 18 yaşında ki çocuğu dokunulmaz olacak 20 bin lira maaş alacak. Fakirin çocuğu Suriye'de El Bab'da şehit olacak. Evet dersen milletvekili sayısı artacak. Sen evet dersen Giresunlu 600 milletvekili olacak, 30 bakan 20 başkan yardımcısı olacak. Bu ne kadar para yapar biliyor musunuz? Fazladan 400 trilyon yapar. Ben kamyon şoförünün oğlu olarak bu parayı yedirmem, o yüzden 'Hayır' diyorum" diye konuştu.Yeni Anayasa ile Devlet Memurlarının hiçbir güvencesi kalmayacağını belirten İnce, "Kanunların yerini kararnameler alacak. Ey ülkücüler, evet derseniz Cumhurbaşkanına eyalet kurma yetkisi veriyorsunuz, evet derseniz güven oyunu gensoruyu ortadan kaldırıyorsunuz, sözlü soruyu ortadan kaldırıyorsunuz.  Yani şöyle ki milletvekiline artık git şu soruyu mecliste sor diyemeyeceksiniz"  ifadelerini kullandı. 
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa referandumu için ziyaretlerine Giresun'da devam etti.
Giresun ziyaretine Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu ziyaret ederek başlayan Milletvekili İnce, ardından Atatürk Meydanında vatandaşlara seslendi.
Her kesimden FETÖ'cü olduğunu dile getiren Milletvekili İnce, "Fetöcü kasap var, Fetöcü bakkal var, Fetöcü öğretmen var ama nasıl oluyorsa Fetöcü milletvekili yok. Seçime gireceğiz ya şimdi, açıkta oy kullanabilir misiniz. Hayır. Ben iç tüzük gereği kapalı oy kullandım. Mecliste açıkta oy kullanan milletvekilleri Fetöcü'dür. Bakın anlatayım sizlere. Evet dersek ne olur hayır dersek ne olur. Allah sana 5 parmak vermiş ya, hani o sakladıkları parmak var ya kul hakkı o kul hakkı" dedi.
Günlerdir yollarda olduğunu kaydeden Milletvekili İnce, "Ben bir kamyon şoförünün oğluyum. 15 senedir milletvekiliyim. Bu millet bana bu görevi verdi. Evet dediğinde, 18 yaşında milletvekili olacak. Ama Giresunlu kardeşim elini vicdanına koy, her sene bir milyon 200 bin kişi 18 yaşına basıyor. Kaç kişi olacak 2 kişi olacak. Onlar kim olacak zenginin çocukları olacak. Evet dersen, zenginin 18 yaşında ki çocuğu dokunulmaz olacak 20 bin lira maaş alacak. Fakirin çocuğu Suriye'de El Bab'da şehit olacak. Evet dersen milletvekili sayısı artacak. Sen evet dersen Giresunlu 600 milletvekili olacak, 30 bakan 20 başkan yardımcısı olacak. Bu ne kadar para yapar biliyor musunuz? Fazladan 400 trilyon yapar. Ben kamyon şoförünün oğlu olarak bu parayı yedirmem, o yüzden 'Hayır' diyorum" diye konuştu.
Yeni Anayasa ile Devlet Memurlarının hiçbir güvencesi kalmayacağını belirten İnce, "Kanunların yerini kararnameler alacak. Ey ülkücüler, evet derseniz Cumhurbaşkanına eyalet kurma yetkisi veriyorsunuz, evet derseniz güven oyunu gensoruyu ortadan kaldırıyorsunuz, sözlü soruyu ortadan kaldırıyorsunuz.  Yani şöyle ki milletvekiline artık git şu soruyu mecliste sor diyemeyeceksiniz"  ifadelerini kullandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.